Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, haftada 2, bazen 3 sınav nedir ya? Haftasonu/haftaiçi ödevleri desen bitmiyor, haftada en fazla 1 saat oyun oynayabiliyorum. Benimle yaşıt, devlet okulunda okuyan arkadaşım ne yapıyor? 7/24 LoL'den giriyor, VALORANT'a geçiyor, bitirişi de CS:GO ile yapıyor. Sonra da "Sınavlar yapılmasın!" Hashtag'i altında aleyhini destekliyor.
Hayır, sınavlarda ne anlayışı bekliyorsunuz? 90 alınca 100 vermelerini falan mı? Eminim olayı görünce vazgeçersiniz bu kanıdan. Haftada ders dışında telefona ve oyuna ayırabildiğim zaman 2 saati geçmiyor. Sınavlara ara vermeden, zorluk seviyesi kısılmadan devam ediliyor, proje, performans, finaller hepsi üzerine geliyor. Keşke devlet okuluna gitsem de rahatıma baksam dedirtiyor bir zaman sonra.

Sizin okulu bilmem ama bu dönemde özelde olan arkadaşlarıma hocalar sınavlarında zorlamıyorlar, genellikle denemelerinde falan zorluyorlar. Yoksa bazı okullar dışında özelin daha zor olduğunun farkındayım.

Gerçekten bu yazdığında ciddi olamazsın. 17 yaşındayım 1 aydır markete bile çıkmadım. Sokağa çıkma kısıtlamalarının arttırılmasını istiyorum yoksa vaka sayıları tavan yapar. Gerçekten çok gereksiz bir insansınız şu yazdığınıza bakılırsa. 2 3 arkadaşınız öyle dedi diye tüm 20 yaş altı o şekilde düşünüyor olmuyor. Gerçekten yazık.

O kadar okumuyorum ki "Sanıyorlar ki sonsuza kadar böyle olacaklar" dediğin laftan sonra saldım seni kusura bakmayın fakat eğer böyle devam ederse sonsuza kadar böyle olur senin bilim adamların aşıyı bulamadı ne yazık ki dışarıdan almaya devam ettiğin aşılar ile virüsü bitiremezsin de. O yüzden demek istediğim eğer bulunduğumuz durum da saçma kararlar alınmaya devam edildiği sürece bu virüs senin sağlığını etkiler, benim sağlığımı etkiler, onun sağlığını etkiler. Ben de bu sene sınava girecek olan bir bireyim, staj görüyorum zorunlu olarak. Staj alımlarına açık olan iş yerleri gezilmeden, alınan tedbir boyutu ölçülmeden saçma kararlar neticesinde ben zarar görüyorum. Belki koronadan korkmuyor olabilirsiniz ama korkmanızı öneririm bu bir hastalık değil, VİRÜS. Bilgisayarına bulaşmasını istemediğin derecede.

Edit: Staj harici, açılıp kapanan okullar haricinde dışarı adımımı atmadım bilginize.

Ya kardeşim, göz gezdirdim de çok şey anlamadığın belli. Senin düşündüğünü herkes düşündü merak etme. Ama bu nüfusla yapamazsın o işi. Git 5-6 milyon nüfusluk Finlandiya'ya falan gidebiliyorsan. Bizim yapabileceğimiz çok daha çok çalışmak.
Üretim yok,
Altyapı yok,
İyi bir gençlik yok,
Kutuplaşma var,
Fazla nüfus var,
Güvenlik için gerekli olan milyar dolarlarca harcama var,
Cahillik var,

Bilin bakalım burası neresi?

Bunları düzeltecek kişiyi gösterin ona tapacağım.

Tüm gün evde oturup ders çalışmayıp sonra sınavlar iptal olsun diye mızmızlanmak çalışanların hakkını yemek olur biraz ders çalışıp boş muhabbetler oluşturmayın sizden ricam.

Bence bu vakaları düşürme olayı turizm sezonu için. Turizm bu kadar yaklaşmışken sınavları yapıp da vakaların fırlamasını göze alacaklarını hiç düşünmüyorum ancak belli olmaz. Bugün öğreneceğiz zaten. Duruma göre yarın çalışmaya başlayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…