Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu şey değil mi ya? Gurbet çok kötü yeğenim kurulu düzenimiz var o yüzden gelemiyoruz sakın gelmeyin buraya buralar batmış.

Onların vakaları bizim vakalar eş mi? Amerika'da günde 100 bin civarı vaka çıkıyor Türkiye 70K'ye zor ulaştı?

Bu uzaktan eğitim zaten Mart'tan beri yanlış yönetiliyor. 1 sene geçti aradan hala tableti olmayan, annelerinin telefonlarından zorla giren, interneti olmayan milyonlarca öğrenci var. Ben şanslı kesimdenim internetim bilgisayarım var ama o çocukların suçu ne?

Katılıyorum hocam özel okula giden arkadaşım yüz yüze eğitimini alırken biz uzaktan eğitim alıyorduk. Bir güzel not da pompalanıyor. Bizim hocalar da yapsa keşke.

Almanya'da neredeyse hiç okullar kapanmadı (neredeyse dedim git istersen sözlükten bak ) en çok okulların kapalı olduğu ülke biziz sizin sayenizde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…