Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sana mı diyorum? Belki sen kurallara uyuyorsun. Ben sana mı diyorum? Haberlere aç da bak. Anlamak mı istemiyorsun? Doğru değil mi maskeyi açıp gezenler!

Artık göz ardı et butonunu kullanma vakti gelmiş. Hadi bakalım ilk siftah hayırlı olsun. Yazdığım metne ''hahahhaha'' emojisi atmış.
@Stropower68 hocam bana yazdığını düşünerek diye bir mesaj yazmıştınız ya. İşte ben o mesajı bu tiplere yazdım. Siz ne güzel yavaş yavaş sakin sakin konuşuyorsunuz. Bu arkadaş bana hahaha atıyor. Çok komik, gülmekten çatladım. Burda gülünecek ne var? Bırakın şu toksikliği.

Sana hakaret etme hakkını kim verdi? İlk yazdığın mesajda: ''Sizin gibiler yüzünden...'' diye başlıyordu. Umarım zamirleri yanlış öğrenmemişsindir.

Alın. Bu da kanıtı.

Mesajda verdiğin cevaba gülüyorum. Çünkü çok saçma.

Ayrıca ders aralarında herkes dip dibe. Dışarı çıkmak istiyorsun kapıdan geçmeye yer bulamıyorsun o derece.
Aynen öyle. Yemekleri plastik yemek kabı gibi bir şeylerde veriyorlardı. Ben gidip bahçede, okulun bir köşesinde yiyordum.

İptal olacağını sanmıyorum fakat yazının tamamını okumadım, üşendim destan yazmışsın.

Burası bilim kurulu toplantısı olmuş. Neyse her şey bugün belli olur. Vakalar saklanıyor mu sınavlar olacak mı? Biraz daha sabır.

Ben en hakaretin en küçüğünü ediyorum. Biraz haberlere bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…