Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamların yapacağı bir şey yok ki eğitim devam etmezse gelecekteki nesil cahil kalacak.

Hocam umarım troll falansınızdır. Yarım sene eğitimin es geçilmesiyle ki geçilmiyor kimse cahil kalmaz. Lütfen televizyonda gördüğünüz uzun adam ne derse inanmayın.

Arkadaşlar, ne ertelenmesi ne iptali ya! Ülkemiz vakalarla dış güçlerden daha iyi başa çıktığı için sınavları yapabilecek durumdayız! Ülkenizin değerini bilin nankör gençler! Çalışmayıp çalışmayıp sınav iptal demek olmaz! Gün boyu bilgisayarda Kantır mıdır, Kal of Dati midir nedir oynarken güzeldi ama!

(!)

Çok iyi yazmışsınız ama hiçbir okul öğrencinin notları kötü diye okuldan atmaz.

Hocam umarım troll falansınızdır. Yarım sene eğitimin es geçilmesiyle ki geçilmiyor kimse cahil kalmaz. Lütfen televizyonda gördüğünüz uzun adam ne derse inanmayın.
Bazıları online olsun cahil kalmam bazıları yüz yüze istiyorlar. Orda biraz yanlış yazmışım.

Hocam şimdi doğruları kısaca söyleyeyim. Vaka tablosu yanlış. Yani kafalarından uyduruyorlar yoksa bilerek mi eksik verıyorlar bilmem. Sınavlar olmamalı. Sonuçta 60.000 vaka varken anında nasıl 40.000 vaka oluyor garip. Test sayıları da düşüyor. Ölüm sayıları da.

Hiç.

Ya ben şunu anlamıyorum. Şuana kadar olan vakalar okuldan yayılmadı. Nereden yayıldı çok iyi biliyorsunuz. Otobüslerle gittiler. Malum yer soğuktur şimdi.

Orada vaka yayılmıyor, okuldan yayılıyor. Şuanda sınav yapılmamalı ama bu kadar vaka da okuldan çıkmadı. Bunu demek istiyorum.

Haklısınız hocam. Bazen MEB'e kızıyorum LGS ve YKS ertelenmez ama diğer sınavlar ertelebilir çünkü LGS olmazsa liseye giremeyiz. YKS iptal olsa üniversiteye giremeyeceğiz.

Dostum bak sistemden bende memnun değilim fakat gidipte Portekiz, İngiltere, veya efendime söyleyeyim başka büyük ülkelerin sistemlerine geçebilceğimizi düşünüyor musun? Burası Türkiye adamım burada eğer dar gelirliysen sen değil diğer insanlar yaşar sen izlersin. Eğer matematik Türkçe bilmiyorsan okullarda sürünürsün. Burası Türkiye burada eğer paran yoksa hiçbir şey yapamazsın. Ayrıca siz konu açıyorsunuz iptal edilmiyor diyorsunuz fakat adamlar sizi neden önemsesinler? Öğrenciler burada arka planda kalan kişiler burada bizim sözümüze yer yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…