Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ziya bu kadar vaka varken okulları açıp bizi gönderiyor çünkü bize korona bulaştırıp öldürüp sonra da sadece yetişkinler için huzurlu bir ülke hazırlamak istiyor
Bu cümleden sonra okumayı bıraktım. Bu denli nüfus olan bir ülkede öğrenci kazanmaya mı çalışırsın yoksa elemeye mi? Tabiki elemeye. E sen de öğrenci eleyemezsen kimin hangi okula gideceğine kim karar verecek. Bir şekilde sınavı yapmak zorundasın. Ha bizim okulda proje olmuştu sınav yerine, ama bunu her okula da entegre edemezsin. Uzun lafın kısası öyle bir şey yok, sadece elenmemiz gerekiyor.

Herkesi aynı kefene sokmak da güzel bir kafa .

Dolaşan bir kesim var diye geri kalan kesimin suçu ne dolaşanlara laf edebilirsin ama dolaşmayanların suçu ne?

Aslında buraya yazmasının bir manası yok. Millet Twitter'i yıktı ama sonuç aynı sınavı olacağız. Çalışmanı öneririm ben çalıştım kafa rahat

Dolaşan bir kesim var diye geri kalan kesimin suçu ne dolaşanlara laf edebilirsin ama dolaşmayanların suçu ne?

Sınava çalışan kesimin emeklerini çöpe mi atalım sizin gibiler sınava çalışmaya üşendi diye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…