Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldukça saçma bir düşünce. Ben şu 1 yıllık pandemide ölen birkaç 14 yaş civarı dışında genç görmedim.

Bir kişi bile ölse bu bir kayıptır. Zafer değil. Bu kayıplar da yetkililerin verdiği kararların bir sonucudur. Kaldı ki kronik hastalığı olan zibilyon tane genç var. Üstüne üslük yeni varyantların bulaş hızı ve hedef kitlesi çok daha farklı. Yoğun bakımdaki yaş ortalamaları gün geçtikçe düşüyor. Devamını sen düşün.

Engellenmez milli eğitim bakanı zaten öyle bir şey söz konusu olamaz demiş.

Siz de galiba hocam şu TikTok'culardansın. Boş konu prim.

Çoğu kişi sınavlara çalışmadığı için sınavların iptal olmasını istiyor, sağlık falan yalan dolan.

Yanlış genelleme. Ama çalışmadığı için Twitter'da bağıran kesim de mevcut. Bayağı da var onlardan. Herkes sağlık yalan dolan falan demiyor.

@Lakayra "inek"le ne alakası var? Çalışkan olanlar "inek" mi oluyor? Kendi fikrimce, yaptığım gözlemlere dayanarak bazı kişiler sadece not için ertelenme istiyor. Her hafta sonu sevgilisiyle, arkadaşlarıyla buluşan arkadaşlarım sınava gelince iptal olsun diyorlar. Bence biraz sert çıkışmışsınız.

-Düzenleme: Dediğiniz doğru, katılıyorum. Ancak diğer arkadaşın dediği de doğru. İkiniz de haklısınız.

-Düzenleme 2: Mesajınız uygunsuz içerikten uyarı alabilir diye alıntıyı etikete çevirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…