Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
(Konunun tamamını okuyamadım 40 sayfa konu sonuçta)
Bence en başından iptal etmelilerdi sınavları (ya da eğitimi tamamen iptal etmelilerdi) bizim sınıfta kimseye sınavla not verilmedi 1. dönem herkes 100 aldı notlarını matematikten düşük alıp da 'kalacağım' diyenler 100 aldı diğerlerine haksızlık oldu çalışanlara haksızlık oldu bir sürü kişinin emeği boşa gitti bence ya sınavları yapsınlar (ama kesin yapsınlar erteleme olmasın) ve bunu yıl sonu yapsınlar ki bütün yılın konuları ile sınav olalım (bence dönem dönem yapmaktan daha mantıklı) ya da hiç yapmasınlar 1 sene sınavlar yapılmasa notlar verilmese kimsenin öleceğini sanmıyorum. LGS ve YKS zaten yapılıcak onu biliyoruz ama onun dışındaki normal okul sınavlarında değerlendirilmenin biraz saçma olduğu düşünüyorum ben.

"inek"le ne alakası var? Çalışkan olanlar "inek" mi oluyor? Kendi fikrimce, yaptığım gözlemlere dayanarak bazı kişiler sadece not için ertelenme istiyor. Her hafta sonu sevgilisiyle, arkadaşlarıyla buluşan arkadaşlarım sınava gelince iptal olsun diyorlar. Bence biraz sert çıkışmışsınız.
Hocam dediğiniz tiplerden var fakat herkes öyle olsa bile sınavların olması doğru değil. Sonuç olarak kim ne derse desin sağlık söz konusu.

download.jpg

Korona deyince sadece benim mi aklıma yukarıdaki görüntü geliyor?

Bunu yıl sonu yapsınlar ki bütün yılın konuları ile sınav olalım (bence dönem dönem yapmaktan daha mantıklı) ya da hiç yapmasınlar 1 sene sınavlar yapılmasa notlar verilmese kimsenin öleceğini sanmıyorum.
Yıl sonunda tüm konuları kapsayan tek sınav yapılsaydı sizce nasıl olurdu? LGS, YKS gibi ama sadece bu seneyi içeren. Sınav senesinde olanlar için sıkıntı olabilirdi ama diğerleri için bence mantıklı olabilirdi. Hastalık bitince böyle bir sınav yapılabilirdi.

"İnek"le ne alakası var? Çalışkan olanlar "inek" mi oluyor? Kendi fikrimce, yaptığım gözlemlere dayanarak bazı kişiler sadece not için ertelenme istiyor. Her hafta sonu sevgilisiyle, arkadaşlarıyla buluşan arkadaşlarım sınava gelince iptal olsun diyorlar. Bence biraz sert çıkışmışsınız.

Sert çıkmanın sebebi geçen daha gezerken çocugun ailesinde astım hastası olanlar vardı. Gelip, herkes için genelleme yapmak zoruna gider. Ben o kişi değilim ama o kişi gelirse ve bu yoruma görürse emin olun daha fazla tepki verecektir.

Ben açık açık belirttim. Eğer ki 3 mayısta sınavlar yapılırsa çoğu kişi oruçlu olacak ve korona olduğu için ağızlar maskeli olacak. Zaten normal zamanda maskeli bir şekilde dururken nefesimiz daralıyor birde oruçlu oruçlu tüm gün maskeli durursak ne olacağını çoğu kişi bilir. Büyük ihtimal sınavları ertelemeyecekler 3 mayısta yapacaklar. Eğitim sistemimiz sınava dayalı olduğundan dolayı iptal etmiyorlar ama ben canlı derslerden zerre bir şey anlamıyorum. Geçen sene her dersten yüksek notlar alıyordum bütün notlarımı tutuyordum fakat bu sene bir şey öğrenemedim. Şu anda lisede okuyorum ve gireceğimiz sınavlarda bir şey bilmeden düşük alacağım ve bu aldığım puanların üniversite sınavında karşıma çıkacağı için çok endişeliyim.

Sert çıkmanın sebebi geçen daha gezerken çocugun ailesinde astım hastası olanlar vardı. Gelip, herkes için genelleme yapmak zoruna gider. Ben o kişi değilim ama o kişi gelirse ve bu yoruma görürse emin olun daha fazla tepki verecektir.
Çalışkanlara inek demek haddinize değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı