Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onların vakaları bizim vakalar eş mi? Amerika'da günde 100 bin civarı vaka çıkıyor Türkiye 70K'ye zor ulaştı?

Yüzdeye vurunca Türkiye çok fazla vakaya sahip evet Amerika'da 100 bin vaka olabilir ama orada 140M + nüfus var Türkiye'de ise 80 m düşünme şekliniz çok yanlış.

Ders konusunda kısmen haklısın. Neden kısmen çünkü zorunlu dersler temel bilgi birikimimiz olsun diye veriliyor. Sana kendimden örnek vereyim. Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum ama lisede biyoloji fizik kimya tarih ve edebiyat gibi bölümümle alakasız dersler gördüm. En çok biyolojide zorlandım zaten 10.sınıfta Eşit ağırlık bölümünü seçtim fen derslerinden kurtuldum fakat üni sınavında bunlar yine karşına çıkıyor.Bunların faydasını lise bittikten sonra fark ettim.Tüm derslerde ufak da olsa bir bilgim var bunlar temel bilgi ve hayatta lazım olacak bilgiler.Zaten üniversite sınavının ilk oturumunun adı temel yeterlilik testi.

Evet var mı başka ban yiyen? Gözümüzden kaçmış bir şey, nasibimizi aldık.

Yine bu da iyi önceden 3.4 tane sınav oluyordum.

(Biraz önce uyarı aldığım için yazamadım)
Evet işte bende buna sinir oluyorum. 1 sene içinde 4 tane sınav nedir arkadaş biz daha geçen seneye kadar (yani corona yokken) her dönem iki sınav oluyorduk ne gerek var? Bence dediğim gibi yıl sonunda tek ve büyük bir sınav yapsınlar.

Konuyu bırakıyorum, konu yüzünden yeterince ceza yedim. Size boş bir konuda eğlenceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…