Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam itiraf ediyorum iyi eğitim falan olmadık ama 1. sınav notlarım gayet iyi geldi
Kardeşim bir şey diyeceğim şimdi valla bak adamın sinirini zorluyorsun. Olay eğitim değil sağlık bak çok basit düşünmeni istiyorum şu lanet olası beynini kullanmanı istiyorum senden. Sınavlara girince notlardan değil sağlığımız için oluşan tehlikelerden dolayı biz sınavı istemiyoruz. Valla artık anlamazsın git bir doktora görün lütfen.

Göz ardı et butonunu kullan hocam, bazı insanlara laf anlatmaya değmez.

Bize canlı derste olmamıza rağmen oldukça iyi eğitim verdiler. Sınav olabilirim.
Valla benim kuzenin öğretmenin her gün bilgisayarının üstüne çay dökülüyor, kahve dökülüyor, su dökülüyor. Haftalık ders saati 10 ise belki 4-5 saat anca açıyor öğretmeni. Bu iyi bir eğitim mi? Bu eşit bir şart mı?

Eğitim ne zaman eşit oldu ki zaten..

Hocam bu arada galiba Technopat tarihinin en komik mesajını yazmış oldunuz.

Hocam şartlar uzaktan eğitimle zaten eşit değil de konu o değil aslında. Sağlığımız önemli burada notlar değil. Not alması kolay bir kaç hafta düzenli çalışıp her türlü sınavı geçersiniz lakin sağlığınızı düzeltemezsiniz. Anlatabiliyorumdur umarım.

Bunu idareye söylemeyi denediniz mi?

Benim arkadaşım 8 sınıfta koleje gidiyor kolejde normalde kapalı olması gerekirken dyk niyetine günde 9 saat ders işliyorlar okulda.

Benim arkadaşım 8 sınıfta koleje gidiyor kolejde normalde kapalı olması gerekirken dyk niyetine günde 9 saat ders işliyorlar okulda.

Hoca. 8. sınıfta kolejde okuyanların sınav derdi yok ki cevapları verıyorlar ya da çok basit soruyorlar.

Bekliyoruz bakalım ne diyecekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…