Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun not falan değil zaten, konu turizm. Kimse sizin sınavlarınız için vakaları bilerek düşürmüyor yani.
Ben ülke turizm alsın diye ölmek zorunda veya birilerini öldürmek zorunda değilim. Sağlık sistemi yetmiyorsa bu ülkenin turist getirmeyecek bu yıl bu kadar basit. Ekonomi mi kaldı da kurtaracaklar? Dolar 8TL'yı aştı Euro 10TL'yı ülkeyi bu saatten sonra mı kurtaracaklar. Anca "söz" ile övünürüz biz. Aşılamada dünyada ilk üçmüşüz. Aynen o yüzden daha maskeyi bile çıkaramıyoruz. Diyecek çok söz varda susuyorum. Çünkü gün gelecek devran dönecek.
 
Bize canlı derste olmamıza rağmen oldukça iyi eğitim verdiler. Sınav olabilirim.
 
Bize canlı derste olmamıza rağmen oldukça iyi eğitim verdiler. Sınav olabilirim.
Allah Allah kardeşim sabır testisi misiniz? Eğitimde sorun yok zaten. Herkes sınava girebilecek kadar hazırlanabilir lakin sağlık söz konusu şunu bir beyninize sokun. Not için ertelensin demiyoruz zaten sağlık açısından diyoruz. Yemişim notu çalışırsın alırsın. Sağlığı nasıl telafi edeceksin?
 
Evde çalışma çalışma, yat yat. Ödevleri yapma, derslere katılma, ek çalışma yapma. Sabah akşam oyun oyna, YouTube'da takıl, arkadaşlarınla mahallede takıl, AVM'ye git. Okullar açılınca da cehennem olacak, sınavlar ölüm fermanı olacak de. Okullar açılmasın, son derece titiz çalışan birisi olarak ders açısından değil de sağlık açısından düşünerek okulların şuan açılmasına kesinlikle karşıyım fakat sınavlar yapılabilir. Her gün düzenli olarak çalışan ben ile sabah akşam oyun oynayıp yatan adam niye sınav olmadan, yatarak geçsin sınıfı? Sınav belki hastalık yüzünden ertelenebilir ama kesinlikle yapılmalıdır. Yoksa yatan kişilerle emek verenler arasında fark olmayacaktır. Sadece şahsi görüşümdür, kimse üstüne alınmasın.
Kızgın ve sinirli atanların o yatan tayfa olduğu gerçeği. 😂
Bize canlı derste olmamıza rağmen oldukça iyi eğitim verdiler. Sınav olabilirim.
Saçma.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklan artık Acun gibi bekletiyorsunuz adamları.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı