Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Orada kastettiğin kişi benim ve sosyalleşmek gayet normal demişsin eğitim de gayet normal ki duyar kasmadım sadece sene başından beri tüm derslere katılıp emek verenler boşa mı emek vermiş olacak? Yazdığım şeyi oku ben sınav olması taraftarı değilim fakat geç kalındı sene başında okula ara verilmesi lazımdı dedim.

Öyle böyle sınav olacağız çalışmamıza bakalım biz.

Seni görmedim bile.

Okullar kapandığında beri sınavlar dışında toplasan ya 2 ya da 3 kere dışarı çıkmışımdır. Evet iptal olsun çünkü evinde hastası yaşlısı olanlar ölmesin. Senin gibilere bile bulaşmasın.

Bir şey öğrenmeden de gelecekte işsiz olduğunda ruh sağlığın nasıl olacak?

Öncelikle bir bakana bakanlığını bilmiyor demek, yaşınız her ne olursa olsun sakıncalı ve saygısızca bir ifadedir. İkinci olarak sınavlar yapılacaktır, yapılmalıdır. 2 Mayısta Türkiye genelinde ALES sınavı var. Ve insanlar bu sınava para vererek kendi istekleri ile giriyor. Bu müsaade edilen bir sınavsa, 3 Mayıstaki sınavlara da müsaade edilir. O yüzden iptal olsun, şu olsun bu olsun demektense, elinizde internet erişimi de varken çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…