Eğer ilk yorum atan arkadaş olur deseydi, olmaz yazanların %80'i olur yazacaktı. Olmaz ya da olmasın diyen arkadaşlar bir sebep belirtmeden diyor farkındaysanız çünkü kendi fikirleri yok. .
Eğer ilk yorum atan arkadaş olur deseydi, olmaz yazanların %80'i olur yazacaktı. Olmaz ya da olmasın diyen arkadaşlar bir sebep belirtmeden diyor farkındaysanız çünkü kendi fikirleri yok.
Ne alaka şimdi? Sebep mi istiyorsun al sana sebep. Vaka sayıları çok fazla ve virüs mutasyona uğradı. Bu bir merkezi sınav olmadığı için telafisi yapılabilir. Son olarak devlet vatandaşı telaşlandırmamak için önce yapılacak diyor son anda iptal ediyor.
Changeorg.com'da 200.000'den fazla oy toplandı bunu göz ardı edemezler artık.
Ne alaka şimdi? Sebep mi istiyorsun al sana sebep. Vaka sayıları çok fazla ve virüs mutasyona uğradı. Bu bir merkezi sınav olmadığı için telafisi yapılabilir. Son olarak devlet vatandaşı telaşlandırmamak için önce yapılacak diyor son anda iptal ediyor.
Arkadaşlar büyük ihtimalle sınavlar olacak ben stres yapmıyorum çünkü derslere katıldım hatta hocalar performans notu için test attı onları bile çözdüm. Sınavlarda düşük alsam bile ben kalmayacağıma eminim ancak lisedeki arkadaşlar bilir matematik sınavları zaten normal bir zamanda iken bile korkutur en çalışkanını bile matematik sınavı korkutur bir streslendirir istisnasız size belli etmese bile üstüne pandeminin koronanın ve mutasyonların gündemde düşmediği şu günlerde yapmaları hiç doğru değil sınıfımız 29 kişi 13 kişisi derslere girebildi ki bu iyi bir rakam zira çevre okullarda daha kötü ben bile bu haldeyken kara kara düşünüyorsam katılmayanların imkanı olmayanların vay haline diyorum zaten sınavı olanlar neyse ama sınavı olmayanlar 1 dönemden sorumlu olacaklar el insaf yorumlar çok acımasızca yaşı bir kenara bırakın herkes bu yollardan geçiyor ama kim korona döneminde geçiyorsa o yorum yapsın yorumlarda mezun kişi bile var .Bu arada ben sınavların olması gerektiği tarafındayım ancak ilkokullara bile derslere katılımdan veriliyorsa ortaokullar ve liselere niye yok? 8 ve 12leri saymazsak sınıfça okulun kapısını unuttuk biz 1 yıldır okula gitmiyoruz sınav niye bize?
Ben yaptım sizde yapacaksınız mantığı çok saçmadır. Örneğin sen 1 konu ile sınava girdiysen biz 3 ile gireceğiz. Senin adaletine bakarsak benim sözüm cevaplanamaz.