Sınavlar iptal olur mu?

Her şeyi iptal ederler sınavlar hariç çünkü sınav yönetmeliğine göre olağanüstü bir durum(şu anki de öyle ama be bileyim)ve 7-8 arası bir deprem olup yıkıcı bir durum olursa anca iptal olur yani zooor.

Çoğu kişi zaten okulu yetersiz görüp dershanelere falan yazılıyor, bence online eğitimin kötü olduğunu vs. bir bahane olarak görüp kendini daha da başarısız yapacağına, internet gibi bir nimet var elinde 24 saat boyunca derse erişimin var. Eskisi gibi kütüphanede kitap karıştırman gerekmiyor. Aklını kullan. İnternetten eksikliklerini gider, kaynak kitap al.

Türkiye'de yaşıyoruz. Her an her şey olabilir. Hazırlıklı davranıp çalışmanızı öneriyorum.

Konular kolay. 2-3 gunde hepsini tamamlarsin. En azindan ben tamamlarim

Haa sen dua et 2. yazililari yapmasinlar.

Dedik hocam gene aynı şeyi dedi.

Aynısını bizim İngilizce hocası dedi nasılsa kimya hocasıyla ( sınıf hocası) aram iyi pazartesi dersi var hallederim.
Ben bu saatten sonra iptal olacağını düşünmüyorum zaten konular az çalışmaya bakın çoğu derste giriş konularından sorumluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…