Oldukça iyi geçti. Sadece biyoloji ve yabancı dil kaldı. Çalışmalarımın karşılığını aldım diyebilirim.Arkadaşlar ben 9. sınıfım. Sınavlara son gün çalıştım ama yine de berbat geçiyor. Peki sizinki nasıl geçti?
Oldukça iyi geçti. Sadece biyoloji ve yabancı dil kaldı. Çalışmalarımın karşılığını aldım diyebilirim.Arkadaşlar ben 9. sınıfım. Sınavlara son gün çalıştım ama yine de berbat geçiyor. Peki sizinki nasıl geçti?
Şu anlık Tarih hariç iyi.
Kadın sınavda 50 boşluk doldurma yanına 5 tane açıklama istenen sorulardan sordu.
Bize Takvimler, Tarih'e yardımcı bilim dalları ve Uygarlıklar dendi ama sadece uygarlıklar çıktı diğer ikisinden soru gelmedi.![]()
55 olan hangi ders hocam?
Eyvallah hocam. Bunu biri şikayet etmiş fazla soru soruyor diye intikamını aldı.50 boşluk doldurma neymiş yaw, geçmiş olsun.
Eyvallah hocam. Bunu biri şikayet etmiş fazla soru soruyor diye intikamını aldı.
Kendi de demişti çok zor olacak sınavınız diye.
Sadece şıkka.Cevaplar derken şıklara mı yoksa işleme mi?
Ne yazık ki...Hahahhahahha hoca değil sanki küçük çocuk intikam aldığını sanıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.