Nitelikli okuldayım (hava atmak için söylemıyorum) EBA'dan Zoom'dan canlı dersten bu sene hiçbir şey anlamadım, sizce sınavlar ne olur yapılır mı acaba?
Canlı derslerden bir şey anlamamaniz ile nitelikli olmanızın alakası yok.
Nitelikli okuldayım (hava atmak için söylemıyorum) EBA'dan Zoom'dan canlı dersten bu sene hiçbir şey anlamadım, sizce sınavlar ne olur yapılır mı acaba?
Olur.Nitelikli okuldayım (hava atmak için söylemıyorum) EBA'dan Zoom'dan canlı dersten bu sene hiçbir şey anlamadım, sizce sınavlar ne olur yapılır mı ?
Tüm öğrenciler saldı.
'Yaw' bir cevap verin sınav konuları değişir mi?
Hocam bunu biz bilemeyiz ki, devlet görevlileri bile kesin tarih veremiyor vaka seyrinden dolayı. E tabii sınavların yapılması gibi bir durum olursa devlet yetkilileri vakaların artma eğilimine gireceğini bilir ve ben de buna göre davranacaklarını (her ne kadar çok düşük bir ihtimal olsa da ayrıca turist sezonunun elden gitmesi gibi bir riski göze almaları da lazım) düşünüyorum. Ama en iyisi ve garantisi sınavlar olsa da olmasa da çalışmak, çünkü ileride üniversite sınavına gireceğiz.7 Mayıs 2021
bugün
test sayısı
251.194
vaka sayısı
20.107
hasta sayısı
2.210
İhtimal nedir?
Olacak.Nitelikli okuldayım (hava atmak için söylemıyorum) EBA'dan Zoom'dan canlı dersten bu sene hiçbir şey anlamadım, sizce sınavlar ne olur yapılır mı acaba?
Kabine toplantısı var galiba. Tam emin değilim.Bugün toplantı mı var?
Evet, kabine toplantısı var.Bugün toplantı mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.