Sınavlar neden iptal olmuyor?

Orası öyle de, sonuçta ben bu sınavlara çalıştım, emek gösterdim. Ama yine de iptal olmasını tercih ederim.
Zaten su an olacagimiz sinavlara calisanlar, ilk sinavlara da calisti. Biz de emek gosterdik. Hala da gosteriyoruz. Su an bunu yazarken bile fizik calisiyorum. Ayni sorulari 3-4 kez cozmekten hoslanmiyorum ben de ama maalesef durum bunu gerektiriyor.

Bu arada, sana karsi kisisel bir sorunum yok. Agresif yaziyorum nedense. Alinma.

Ben anlamıyorum ya. Ben çalıştım ve hazır olduğumu hissediyorum. Son 5 gün kaldı daha çok çalışmam gerekiyorken çalışmayı tamamen bıraktım

Şaşırdığım konu şu yapılan bazı anketlerde Sınavlar iptal olmalı mı sorusuna çoğunluk EVET, hafta sonu yasağı devam etmeli mi sorusuna ise HAYIR cevapları verilmiş. İlginç. Ben zaten okulun özellikle özel olmayan okulların faydalı olduğunu düşünmüyorum. İmkanı olanlar kendi çabaları ile çalışarak çok daha büyük başarılar elde edebilir. Teknik, Pratik gerektiren bölümleri bir kenara koyarsak teorik olan bütün dersler evde daha rahat çalışılır.

Optimizasyon sorunu olan virüsü kolayca yenmiştim, bakalım güncellemeler ile güçlenmiş mi.

Bu sefer ölmeyelim de...

Sınavlar yapılacak, zamanlama yanlış olsa da yapılacak. Kurtuluş yok.

Neden iptal edilmediği hakkında fikrim yok, garip.

İfadeler: Pmw
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…