Bizde şans olsa korona olmazdı zaten.Sınavlara hiç hazır değilim ve son 5 günüm. Yandık anam yandık.
Bizde şans olsa korona olmazdı zaten.Sınavlara hiç hazır değilim ve son 5 günüm. Yandık anam yandık.
5 günde ilk 2 ünite günde 5-6 saat çalışarak tekrar edilir, 2 günde ben fizik, kimya, tarih ve İngilizceyi tekrar ettim.Sınavlara hiç hazır değilim ve son 5 günüm. Yandık anam yandık.
Zaten su an olacagimiz sinavlara calisanlar, ilk sinavlara da calisti. Biz de emek gosterdik. Hala da gosteriyoruz. Su an bunu yazarken bile fizik calisiyorum. Ayni sorulari 3-4 kez cozmekten hoslanmiyorum ben de ama maalesef durum bunu gerektiriyor.Orası öyle de, sonuçta ben bu sınavlara çalıştım, emek gösterdim. Ama yine de iptal olmasını tercih ederim.
Kaça gidiyorsunuz acaba ?5 günde ilk 2 ünite günde 5-6 saat çalışarak tekrar edilir, 2 günde ben fizik, kimya, tarih ve İngilizceyi tekrar ettim.
Keşke sizde şimdiki sınavda olsanız hepsi iptal sayılsa.Neden olsun? Çalışabilirdiniz. Biz boşuna mı girdik?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.