Ben de normalde fazla ders çalışmam. Günlük 2 saat ders çalışıyorum normalde, fakat sınav stresi sayesinde 6 saat ders çalışabiliyorum böyle zamanlarda.
Forumdaki çoğu kardeşim büyük şehirde, çoğunun babasının arabası yok. O gün toplu taşımalar tıklım tıklım olacak, binersek sağlam çıkacağımızı mı sanıyorlar? İptal edilmesi kesinlikle gerekiyor.
Geçen yıl herkesi geçirdi hocam. MEB kör değil, giremeyenlerin farkında. Herkes eşit eğitim almadı, giremeyen oldu, girip verim alamayan oldu. Tamam herkesi aynı kefede sınava sokmak baştan hata. Ama kalma olmaz gibi düşünüyorum.
Forumdaki çoğu kardeşim büyük şehirde, çoğunun babasının arabası yok. O gün toplu taşımalar tıklım tıklım olacak, binersen sağlam çıkacağımızı mı sanıyorlar? İptal edilmesi kesinlikle gerekiyor.
Otobüsü atlattık diyelim, sınıf ortamında a kalacağız saatlerce, onu da atlattık diyelim, öğrenciler bahçede birbirleriyle konuşacaklar gene dağılacak.
İptal olursa iyi olur ama saçma olur, insanlar yasaklara rağmen keyif yapıyorsa sınav olunmasında şart bence bütün öğretmenleriniz durumu farkındadır kolay sorarlar rahat olun sonuçta sadece karnede bulunan not ve üni sınavında 0.12 derece etkileyen bir şey bu kadar büyütmek psikolojinizi bozar.