Sınavlar neden iptal olmuyor?

Yani benim anlamadığım bu adamların açıklamalarından birisi sınavsız bir eğitim sistemiydi. Lakin can tehlikesi varken yapmak istiyorlar. Bana "e tabii girmek istemiyorsun" demeyin ben oldum sınavlarımı. Sadece çok saçma geliyor.
Bütün gün oyun oynayın dışarıda gezin sonra sınavlar iptal edilsin.

Dışarısı ne oluyor tam olarak?
:D

İptal olursa iyi olur ama saçma olur, insanlar yasaklara rağmen keyif yapıyorsa sınav olunmasında şart bence bütün öğretmenleriniz durumu farkındadır kolay sorarlar rahat olun sonuçta sadece karnede bulunan not ve üni sınavında 0.12 derece etkileyen bir şey bu kadar büyütmek psikolojinizi bozar.
Kolay sormuyorlar. 80 alan adama 50 vermiş.

Ciddi misin? Yani harbiden uzaktan eğitime erişemeyen bir kişi, sınavda tökezler ise kalacak yani. Bu kadar vurdum duymazlık olmaz hocam. Emin misin?
''Selçuk, 2020-2021 öğretim yılından itibaren 'sınıfta kalma' olarak bilinen sınıf tekrarı sisteminin yeniden geleceğini açıkladı. Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren ortaokul ve liselerde sınıfta kalmayı yeniden getireceklerini açıkladı''

Bütün gün oyun oynayın dışarıda gezin sonra sınavlar iptal edilsin.
Bu kafadan artık çıkın ya. Kimse bunu bahane etmiyor. Sen hiç salgın öncesi, etrafta sınav olmasın diye ağlayan gördün mü? Anlayın şunu artık, olay tüm yıl yatıp. Yıl sonuna 3 ay kala sınav olmaktan kaçmak değil. Olay sağlık.

''Selçuk, 2020-2021 öğretim yılından itibaren 'sınıfta kalma' olarak bilinen sınıf tekrarı sisteminin yeniden geleceğini açıkladı. Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren ortaokul ve liselerde sınıfta kalmayı yeniden getireceklerini açıkladı''
İşte bu büyük bir haksızlığa, adaletsizliğe yol açacak. Eğer uzaktan eğitime erişemeyen biri sınıfta kalır ise. Yaygara kopar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı