- Makaleler
- 21
Annem bir de diyor ki "taktir belgesi almazsan meslek lisesine gönderirim 2. dönem." sabır...
Bizimde herhalde ilk sınav matematik. Test çözüyorum. Çalışmaktan başka çare yok dostum.İki gündür youtube+kitaptan not alarak çalışıyorum online eğitimden kat be kat daha iyi. Umarım yetişebilirim 4 ocağa kadar. Gerçi ard arda yapılacak sınavlar. Fizik kimya falan da fos. Kalmam muhtemel.
Annenin geleceğini mahvetmesine izin verme. Meslek lisesi son sınıfım. Böyle kötü bir okul yok.Annem bir de diyor ki "taktir belgesi almazsan meslek lisesine gönderirim 2. dönem." sabır...
O da doğru. Gelse bile bir süre açıklamazlar sınavlardan sonra hop vakalar 50 bin.Ülkemize mutasyona uğramış hali geldiği zaman bir süre saklanacağını düşünüyorum. Tüm işleri bir halletsinler ondan sonra söylerler. Sağ olsunlar sağlığımıza çok önem veriyorlar![]()
Bazı aileler bu durumda işi kolaylaştıracağına zorlaştırıyor. Benim ailemde sürekli ders çalışmadığımı söyleyip "kaldıracağım o bilgisayarı." diye söylenip duruyor evde. Ben zaten sabah 9'dan öğlen 1'e kadar Canlı Ders görüyorum ders çalışacak gücüm kalmıyor bir de iyice erteleme problemim çıktı. Ne yapacağım bu gidişle... :/ Zaten dersler kolay değil.Annem bir de diyor ki "taktir belgesi almazsan meslek lisesine gönderirim 2. dönem." sabır...
Aileni ders çalıştığına ikna et dostum.O da doğru. Gelse bile bir süre açıklamazlar sınavlardan sonra hop vakalar 50 bin.
Bazı aileler bu durumda işi kolaylaştıracağına zorlaştırıyor. Benim ailemde sürekli ders çalışmadığımı söyleyip "kaldıracağım o bilgisayarı." diye söylenip duruyor evde. Ben zaten sabah 9'dan öğlen 1'e kadar Canlı Ders görüyorum ders çalışacak gücüm kalmıyor bir de iyice erteleme problemim çıktı. Ne yapacağım bu gidişle... :/
Öyle bir şey söz konusu değil zaten. İlk sınavı olmayanlar girecek sadece.Bize ilk sınavları yaptılar zaten olan oldu. 2. sınavları yapmasalar bari.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.