Sınavlar olacak mı?

İki gündür youtube+kitaptan not alarak çalışıyorum online eğitimden kat be kat daha iyi. Umarım yetişebilirim 4 ocağa kadar. Gerçi ard arda yapılacak sınavlar. Fizik kimya falan da fos. Kalmam muhtemel.
Bizimde herhalde ilk sınav matematik. Test çözüyorum. Çalışmaktan başka çare yok dostum.

Şunu da düşünün. 8. sınıflar sınav oldular şimdi biz olmazsak onlara haksızlık olmaz mı? herkes olacak. Onlar da Online eğitim görüyor onlar da anlamıyor. Ne suçu var onların? Olur bence.

Ülkemize mutasyona uğramış hali geldiği zaman bir süre saklanacağını düşünüyorum. Tüm işleri bir halletsinler ondan sonra söylerler. Sağ olsunlar sağlığımıza çok önem veriyorlar :)
O da doğru. Gelse bile bir süre açıklamazlar sınavlardan sonra hop vakalar 50 bin. :)
Annem bir de diyor ki "taktir belgesi almazsan meslek lisesine gönderirim 2. dönem." sabır...
Bazı aileler bu durumda işi kolaylaştıracağına zorlaştırıyor. Benim ailemde sürekli ders çalışmadığımı söyleyip "kaldıracağım o bilgisayarı." diye söylenip duruyor evde. Ben zaten sabah 9'dan öğlen 1'e kadar Canlı Ders görüyorum ders çalışacak gücüm kalmıyor bir de iyice erteleme problemim çıktı. Ne yapacağım bu gidişle... :/ Zaten dersler kolay değil.

O da doğru. Gelse bile bir süre açıklamazlar sınavlardan sonra hop vakalar 50 bin. :)

Bazı aileler bu durumda işi kolaylaştıracağına zorlaştırıyor. Benim ailemde sürekli ders çalışmadığımı söyleyip "kaldıracağım o bilgisayarı." diye söylenip duruyor evde. Ben zaten sabah 9'dan öğlen 1'e kadar Canlı Ders görüyorum ders çalışacak gücüm kalmıyor bir de iyice erteleme problemim çıktı. Ne yapacağım bu gidişle... :/
Aileni ders çalıştığına ikna et dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı