Sınavlar olacak mı?

Rhaelva

Hectopat
Daha fazla  
Bize sınavın ne zaman olacağına dair kağıtlar geldi. 3 Mayıs'ta sınavlar başlıyormuş. Sizce iptal olur mu? Yoksa bu kadar vaka ile sınavlara gidip vaka sayısını arttıracak mıyız?

Birkaç gün önce olsa yok derdim. Ama gittikçe olacak gibi duruyor. Özellikle iki gündür vaka sayılarını iyice düşürmeye başladılar. Şaka maka yapacaklar sınavları.

Yarından itibaren tam gün çalışmaya başlayacağım. Eğer başlamadıysanız size de tavsiyemdir.

Günlük vaka sayısı 100k bile olsa sınavlar yapılır. Türk eğitim sistemi sınava dayalı sistem yapılmazsa sistem çöker.

Test sayısı düştü, dolayısıyla vakalarda düştü. 2 gün önce yapılmaz diyordum ama bu gidişle yapılacak gibi geliyor. Hem sınava çalışıp hem de performansları yetiştirmeye çalışacağım, bakalım sonum nasıl olacak. 😟

Test sayısı düştü, dolayısıyla vakalarda düştü. 2 gün önce yapılmaz diyordum ama bu gidişle yapılacak gibi geliyor. Hem sınava çalışıp hem de performansları yetiştirmeye çalışacağım, bakalım sonum nasıl olacak. 😟
Benimde projeyi yetiştirmem lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı