- Makaleler
 - 5

Twitter'daki tweet oranı çok yüksek bu yüzden %30 ihtimal ile iptal edebilirler.

Arkadaşlar henüz bir açıklama olmaması aslında iptal olma olasılığını arttırıyor. Bilim kurulunun önerisi bekleniyordu zaten, bilim kurulu sınavları iptal edemez. Haftaya Bakanlar Kurulu'nun toplanacağı söyleniyor, çıkarsa buradan karar çıkar.
Kaynak.Arkadaşlar henüz bir açıklama olmaması aslında iptal olma olasılığını arttırıyor. Bilim kurulunun önerisi bekleniyordu zaten, bilim kurulu sınavları iptal edemez. Haftaya Bakanlar Kurulu'nun toplanacağı söyleniyor, çıkarsa buradan karar çıkar.
Kaynak.

Yapılacak. Kaçış yok, ben de matematiğe yoğunlaştım hayırlısı.
Hadi bakalım. Hayırlısı.![]()
Kabine toplantısı ne zaman, 2020 yılının son toplantısının gündem maddeleri neler? | Video - CNN TÜRK Haberler | Video
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - 2020 yılının son kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek. Koronavirüs tedbirlerinin, aşı çalışma...www.cnnturk.com
![]()
Kabine toplantısı ne zaman, 2020 yılının son toplantısının gündem maddeleri neler? | Video - CNN TÜRK Haberler | Video
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - 2020 yılının son kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek. Koronavirüs tedbirlerinin, aşı çalışma...www.cnnturk.com
Aynen kaynak burası ancak bazı okullar sınavını 29 Aralıkta yapıyormuş. En geç 28 Aralıkta toplanmaları lazım. Yeniden son 1 hafta kala iptal ederlerse milyonlarca öğrencinin duygularıyla oynarlar.
Ben de eğer sınavlar olmazsa da en azından çalışmış oluruz bu sınavlar illaki olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.