Sınavlar yapılmalı mı?

Şimdi benim anlamadığım, birinci sınavları iptal ettiler herkes tekrar sınav mı olacak?

Ben normalde ilk sınavlara girmemiştim ama şimdi telafi mi olacağım yoksa herkesle sınava mı gireceğim?

Yok hocam, ara tatilden önce sınavını olan bir kesim vardı. Bunların işi bitti daha sınava falan gelmeyecekler büyük ihtimal. Yani sınavları geçerli. Sınavını ara tatilden sonra yapacak olan okullar vardı. Bunlar da büyük ihtimal ocak ayında gidip sınavlarını verecekler alel acele. Herkese karne verdik bu zorlu süreçte vs. vs. kahramanlık konuşmaları :D.

Yok hocam, ara tatilden önce sınavını olan bir kesim vardı. Bunların işi bitti daha sınava falan gelmeyecekler büyük ihtimal. Yani sınavları geçerli. Sınavını ara tatilden sonra yapacak olan okullar vardı. Bunlar da büyük ihtimal ocak ayında gidip sınavlarını verecekler alel acele. Herkese karne verdik bu zorlu süreçte diye kahramanlık konuşmaları :D.
Her şey aşıya bağlı şu an.

Diyelim ki okulda birinde korona çıktı tüm okulu karantinaya aldılar o zaman ne olacak?

Yok hocam, ara tatilden önce sınavını olan bir kesim vardı. Bunların işi bitti daha sınava falan gelmeyecekler büyük ihtimal. Yani sınavları geçerli. Sınavını ara tatilden sonra yapacak olan okullar vardı. Bunlar da büyük ihtimal ocak ayında gidip sınavlarını verecekler alel acele. Herkese karne verdik bu zorlu süreçte vs. vs. Kahramanlık konuşmaları :D.

Sınava giden öğrencilerden eğer vaka çıkar ve Allah korusun vefat gerçekleşirse bunun hesabını nasıl verecekler çok merak ediyorum açıkçası.

Her şey aşıya bağlı şu an.

Diyelim ki okulda birinde korona çıktı tüm okulu karantinaya aldılar o zaman ne olacak?

Yüz yüze eğitimde sınıfta korona vakası çıksa bile eğitim devam ediyordu. Ben 10.sınıfım o yüzden hiç yüz yüze eğitim görmedim, hocalarım yüz yüze eğitimdeyken daha geçen gün okulda soru soran çocuklar yarın korona sebebiyle okula gelmiyor vs. diye bahsediyordu canlı derste. Kim öle kim kala gibi düşünebilirsin.

Yüz yüze eğitimde sınıfta korona vakası çıksa bile eğitim devam ediyordu. Ben 10.sınıfım o yüzden hiç yüz yüze eğitim görmedim, hocalarım yüz yüze eğitimdeyken daha geçen gün okulda soru soran çocuklar yarın korona sebebiyle okula gelmiyor vs. diye bahsediyordu canlı derste. Kim öyle kim kala gibi düşünebilirsin.

Koyun can derdinde kasap et derdinde bence açıklaması bu olur bugünün.

Ama sınav haftası gelir, "olacak olan sınavların ileri bir tarihte daha uygun şartlarda yapılması kararlaştırılmıştır." Gibi bir açıklama da beklerim yani ben bu ülkeden.

Şahsen bana da öyle geliyor. Öğrenciler dersleri salmasınlar diye yapılan bir açıklama da olabilir sonuçta daha 15-20 gün var sınavlara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı