Sınavlar yeniden ertelenir mi?

Bir yandan olmasını istiyorum. Sebebi 3 haftalık zaman da 1 Kasıma kadar olan konulara iyi çalıştım. Bir yandan da istemiyorum çünkü annemin kronik hastalığı var. Ben 10 aydır tek tük dışarı çıkıyorum sırf ke kendimi ve annemi riske atmayayım diye. Ama her ertelendiği zaman da moralim bozuluyor. Çok arada bir durumdayım.

Ben hem yapılmasını hem yapılmamasını istiyorum. Mesela Matematik ve Türkçe hariç hepsine girerim ancak o ikisine girmek istemiyorum çünkü 1 Kasım'dan sonraki konular da var. Ayrıca sınıfımda 3 tane ailede virüs vardı onlarda geçti sanırım ancak ya taşıyıcı olurlarsa ne yapacağım.

Arkadaşım Antalya'nın en iyi devlet okullarından birinde okuyor. Sınav takvimi ellerine ulaşmış bile. Ertelenmeyecek gibi.

Cumhurbaşkanının açıklamasından bir şey anlayan oldu mu ? Sınavlar hakkında bir şey söyledi mi ? Bize sınav takvimi gönderdiler sanırım sınavlar yapılacak.

İsteseniz de istemeseniz de bu iş olacak. Genelde COVID dışardan gelmiyor ya misafirliğe gidince ya da agalarla dışarıda maskesiz takılınca geliyor. Maskeni tak ve sosyal mesafeni koru misafirliğe gitme geçirmesiniz.
Tabii canım öyle ya. Millet sadece misafirliğe gidince bulaşıyor tabii. Nereden geldiğini bile anlamazsın. Öyle diyeyim sana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı