Sınavlar yeniden ertelenir mi?

Bir yandan olmasını istiyorum. Sebebi 3 haftalık zaman da 1 Kasıma kadar olan konulara iyi çalıştım. Bir yandan da istemiyorum çünkü annemin kronik hastalığı var. Ben 10 aydır tek tük dışarı çıkıyorum sırf ke kendimi ve annemi riske atmayayım diye. Ama her ertelendiği zaman da moralim bozuluyor. Çok arada bir durumdayım.

Ben hem yapılmasını hem yapılmamasını istiyorum. Mesela Matematik ve Türkçe hariç hepsine girerim ancak o ikisine girmek istemiyorum çünkü 1 Kasım'dan sonraki konular da var. Ayrıca sınıfımda 3 tane ailede virüs vardı onlarda geçti sanırım ancak ya taşıyıcı olurlarsa ne yapacağım.

Arkadaşım Antalya'nın en iyi devlet okullarından birinde okuyor. Sınav takvimi ellerine ulaşmış bile. Ertelenmeyecek gibi.

Cumhurbaşkanının açıklamasından bir şey anlayan oldu mu ? Sınavlar hakkında bir şey söyledi mi ? Bize sınav takvimi gönderdiler sanırım sınavlar yapılacak.

Tabii canım öyle ya. Millet sadece misafirliğe gidince bulaşıyor tabii. Nereden geldiğini bile anlamazsın. Öyle diyeyim sana.

Arkadaşlar sınav takvimini verseler bile ertelenme ihtimali hala bulunuyor bize tarihler geldi sınav kağıtları hazırlandı ama sonra ertelediler sınavı.

Her yerde destek haberleri dönüyor. Bu kadar tepki varken böyle büyük bir sorumluk alacaklarını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…