Sınavlara girmek gerekiyor mu?

Marvel_Tayfa

Decapat
Okulumda edebiyat dersi zorunlu ders ve benim edebiyat dersindeki notum 43, ders ortalamam 67, öğretmenim bu dersten sorumluluk sınavına girmen lazım dedi. Müdür yardımcısı ise 2. dönemde sadece 1 dersten sınava giremezsin gireceksen hepsine girmen lazım dedi, yani benim şu an tüm derslerden sınava girmem gerekiyor ve sınavlara girersem çok düşük notlar alacağımdan eminin. Bu olaydan kurtulmamın bir yolu yok mu?

Bence cevap basit ve konu gereksiz çünkü 67 ortalamayla edebiyattan geçersin sınır 50 puan. Bence kendine güvenmiyorsan sınavlara girme.

Edit: Pardon ben edebiyat ortalamanız 67 sandım evet sorumluluk sınavına Haziran'da giriyordun sanırım.

Bence cevap basit ve konu gereksiz çünkü 67 ortalamayla edebiyattan geçersin sınır 50 puan. Bence kendine güvenmiyorsan sınavlara girme.
sen yanlış anladın
hoca ban dedi ki sorumluluk sınavına girmek zorundasın müdür yardımcısı da dedi ki ona girecek sen hepsine girmen lazım
yani bu bana sunulan bir seçenek değil

Sen yanlış anladın.
Hoca ban dedi ki sorumluluk sınavına girmek zorundasın müdür yardımcısı da dedi ki ona girecek sen hepsine girmen lazım.
Yani bu bana sunulan bir seçenek değil.

Hayır. 2. sınavlara girmezsin Haziran'ı bekler sadece edebiyat girer çıkarsın. Zaten zorunlu edebiyat sorumluluk sınavına girmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı