WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar haftaya sınavlar var. 10. sınıfım ve dersler zorlaştı. İlk sınavlar 65 üzeri not aldıklarımda biraz daha rahatım ama boş geçmek istemiyorum o derslerde, ortalamanın düşmesini istemem -zaten 65 ortalama alsam yeter şu an 58 ve en azından 60 üzerini görse sınavlar ile ve sözlü notları ile 65 olsa kafi- fakat sınavlara nasıl hazırlanacağım bilmiyorum. Soru bankalarım var fakat çok garip konular. Mesela matematik, anlamıyorum. Fizik ve kimya bir türlü yaparım gerekirse yardımcı ekipmanlara başvururum fakat biyoloji Allah kerim, yabancı kelimeler olduğu için korkuyorum. Edebiyattan ilk sınavda 71 aldığım için şimdi 50'yi geçsem yeter dediğim için ondanda yardımcı ekipmanlara başvururum. Coğrafyada ilk sınav 60'Ti faka son gün çalışmıştım şimdi çalışırım onda pek zorlanmıyorum. Tarih ve yabancı dillerde İngilizcede nasıl oluyorsa 50 yapmayı başarıyorum o bana yetiyor, Almanca Allah kerim bir yolunu bulurum. Benim zorlandığım dersler sayısaldan. Hele ki matematik, biyolojiyide boş verdim fakat matematik baş belası, ilk sınav 26 aldığım için ortalamayı çok düşürdü, en azından bir 60 almak güzel olur ama fonksiyonların başını hiç anlayamıyorum, devamıda gelmez diyor videodaki anlatan kişiler ve arkadaşlarım. Son haftaya bırakmak tabii ki biraz kötü oldu fakat oldu ikinci dönem toparlanmaya çalışırım. Nasıl çalışacağım hakkında fikrim yok yani coğrafyada düzeni kurdum Coğrafyanın Kodları kanalını izliyorum oradan özet çıkarıyorum halloluyor, matematiğinde kanalı belli Rehber Matematik fakat diğer kanallar belirli değil, Tonguç'tan izlemek istemiyorum çok çocukça geliyor anlatımları çok kolay sorulara yönelik. Ne yapabilirim?