Arkadaşlar sınavlara kaldı 1-2 hafta. Ve bu dönem çok zor (9. sınıfım). Ortalamam 65. hedefim ise 75. biliyorsunuz ki en önemli sınav bu 2. D 2.yazılılar. Bu sınavlar benim kalıp kalmayacağımı belirleyecek. Şu an zayıf olarak 2 dersim var ki 1. dönem hiç yoktu. Ve bu 2 dersten birisi bölüm dersim. Bölüm dersinden geçemezsem ortalamam ne olursa olsun kalırım. Sınav çok zordu sınıfın geneli Max 40 aldı. Ben ise 24. bunu 2. yazılılarda düzeltemezsem ben bittim. Ayrıca matematikte üçgenler konusu var ki ben derslerde Clash of Clans'ta milletin köyüne baskın yaptığım (yani oyun oynadığım) için bir şey anlamadım. Ama şu an korkum çok yükseldi. Kalırsam okumam o derece. Bir yılım boşa gidecek, bu çok kötü.
Her neyse sınavlara nasıl çalışabilirim, program falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Plan, program hazırlamadan hiç anlamam. Konuları nasıl pekiştiririm? Siz nasıl çalışıp da anlıyorsunuz yazarsanız 1 senemi kurtarırsınız
Her neyse sınavlara nasıl çalışabilirim, program falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Plan, program hazırlamadan hiç anlamam. Konuları nasıl pekiştiririm? Siz nasıl çalışıp da anlıyorsunuz yazarsanız 1 senemi kurtarırsınız