Sınavlara son gün nasıl çalışabilirim?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.277
Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, pazartesiden itibaren 2 haftalık sınav maratonu başlıyor. 10. sınıfım, devamsızlıklarımdan ve bazı mental sorunlardan dolayı derslere pek odaklanamıyordum ve hiçbir konuyu bilmiyorum. Ek olarak mental olarak sınavlara çalışabilecek gibi hissetmiyorum kendimi, spor vs. derken ders çalışmaya hiç vaktim kalmıyor. Sizce ne yapabilirim günde 2 saat çalışarak geçer not alma imkanım var mıdır?

Hiçbir şey bilmiyorsan işin zor, ayrıca ortalamanın üstünde not almak istiyorsan günde 2 saatten fazlasını ayırmalısın sanki?

Selam, pazartesiden itibaren 2 haftalık sınav maratonu başlıyor. 10. sınıfım, devamsızlıklarımdan ve bazı mental sorunlardan dolayı derslere pek odaklanamıyordum ve hiçbir konuyu bilmiyorum. Ek olarak mental olarak sınavlara çalışabilecek gibi hissetmiyorum kendimi, spor vs. derken ders çalışmaya hiç vaktim kalmıyor. Sizce ne yapabilirim günde 2 saat çalışarak geçer not alma imkanım var mıdır?

Normal bir öğrenci ve dersleri dinleyen bir öğrencinin ders çalışması gereken süre bile en az 3 saat. Senin en az 5 hatta vakit kalırsa 6-7 saat çalışman lazım. Çünkü hiçbir konuyu bilmiyorsun. Ben 2 hafta önce rehberlik hocama gittim (bende 10. sınıfım) bana ders çalışma programı vermesini söyledim. Sende öyle yap.

Ve kendini teşekkür alacağım diye hırpalama genel ortalaman 50 üstü olsun seni kurtarır.

Ben de 10.sınıfım bir daha böyle son güne bırakma kanka gerçekten çok zor oluyor. İş işten geçti yapacak bir şey yok yarın çok çalış bari.

Ben de gösteri provalarından dolayı 2 haftadır derslere giremedim. Günü gelene çalışırım artık. Veyahut istersen git rapor al. Aile hekiminiz samimiyse verir.

Bizzat ben son gün notları alıyorum, kendime not kağıdı hazırlıyorum ve okulda sınavdan önce göz gezdiriyorum. Saçma ve mantıksız demeyin çünkü bu şekilde kaldığım bir ders bile olmadı, e tabi notları masaya yazmayı da ihmal etmiyorum sadece aklına ve hafızana güvenmen yeterli bu dediğim sözel dersler için geçerli. Sayısal sözele göre daha ağır sayısal gerçekten çalışman gerekiyor öğrenmen için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı