qGhosT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 10 Mart 2021 #41 Ellie Miller dedi: Önlemler çok düşük. Mesafe ayarlanamıyor. 3 maskeyle gidiyorum. Sanırım bizim sınıftan virüslü biri çıktı. Daha açıklama yapılmadı. Kendinizi koruyun. Belki o kişi virüslü değildir. @qGhosT komik bir şey mi yazdım? Genişletmek için tıkla... Son dediğiniz şey sinirlerimi bozdu. Böyle saçmalık olabilir mi?
Ellie Miller dedi: Önlemler çok düşük. Mesafe ayarlanamıyor. 3 maskeyle gidiyorum. Sanırım bizim sınıftan virüslü biri çıktı. Daha açıklama yapılmadı. Kendinizi koruyun. Belki o kişi virüslü değildir. @qGhosT komik bir şey mi yazdım? Genişletmek için tıkla... Son dediğiniz şey sinirlerimi bozdu. Böyle saçmalık olabilir mi?
Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 10 Mart 2021 #42 qGhosT dedi: Son dediğiniz şey sinirlerimi bozdu. Böyle saçmalık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bize virüslü gibi geldi. Açıklama yapılmadığı için bizde bilmiyoruz. Ama apar topar alınması şüphelendirdi.
qGhosT dedi: Son dediğiniz şey sinirlerimi bozdu. Böyle saçmalık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bize virüslü gibi geldi. Açıklama yapılmadığı için bizde bilmiyoruz. Ama apar topar alınması şüphelendirdi.