Sınavların başlamak üzere olması

Başlığı okudum ve gözümden narin bir gözyaşı süzülüp yakama damladı hüznümün sebebi sınavların olacağını öğrenmem değil her hafta zaten 3 sınav olmam

Net bir şey söylemek zor, fakat bir yerde okuduğuma göre Ziya Selçuk gerekirse erteleme olacağından bahsetmiş.

Bu dönemde virüsün her yerde olduğu bir zamanda sınav için canını yırtan milli eğitim bakanlığı çok boş yapıyor biz zaten çalışıyoruz onların sınav ısrarı bizi sinirlendiriyor.

Umurlarında olsaydık zaten çoktan bu eğitim sistemini kaldırırlar yenisi üzerine çalışırlardı.

Artık herşeyden ümidimi kestim. Ziya Selçuk'tan da bilim kurulundan da Fahrettin Koca'dan da virüsten de.

@theKerimYildiz konu sahibi çalışmış mı? Kendi söylediğine göre hayır. MEB çalışmanızı istiyor, emin olun onlar sizin canınızı düşünüyor, sınava girecekler arasında ben de varım, düşünmeseler 29 Mart`ta sınavlar başlamış ve çoktan bitmiş olurdu.

Yarın belli olur. Bilim kurulu bayrama kadar tam kapanma önermiş. Bakalım ne olacak?

Ne dediğinizin farkında mısınız? Bilim adamlarını mı dinleyelim yani? Memleketi okumuş insanların eline mi bırakalım? Sen boş ver şimdi bilim kurulunu liseli başkanlarımıza danışalım biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…