Sınavların başlamak üzere olması

Şimdi sınavlar olsa da olmasa da haksız olan siz değil misiniz? Sınavları neden takmıyorsunuz? Sınav olacakmış gibi çalışın, bütün bu tarz konulara aynı mesajı atıyorum, atacağım. Sınav olsun veya olmasın önemli değil, siz çalışın yeter.

Bu dönemde virüsün her yerde olduğu bir zamanda sınav için canını yırtan milli eğitim bakanlığı çok boş yapıyor biz zaten çalışıyoruz onların sınav ısrarı bizi sinirlendiriyor.

@theKerimYildiz konu sahibi çalışmış mı? Kendi söylediğine göre hayır. MEB çalışmanızı istiyor, emin olun onlar sizin canınızı düşünüyor, sınava girecekler arasında ben de varım, düşünmeseler 29 Mart`ta sınavlar başlamış ve çoktan bitmiş olurdu.

Yarın belli olur. Bilim kurulu bayrama kadar tam kapanma önermiş. Bakalım ne olacak?

Ne dediğinizin farkında mısınız? Bilim adamlarını mı dinleyelim yani? Memleketi okumuş insanların eline mi bırakalım? Sen boş ver şimdi bilim kurulunu liseli başkanlarımıza danışalım biz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı