T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 14 Mart 2021 #31 Nakerosu dedi: Hocam, sabah siyaset sohbeti oldu, girdim. Hasar aldım... Genişletmek için tıkla... Goz ardi et, gec. Gerci o sistem de cok iyi calismiyor ama oldugu kadar artik.
Nakerosu dedi: Hocam, sabah siyaset sohbeti oldu, girdim. Hasar aldım... Genişletmek için tıkla... Goz ardi et, gec. Gerci o sistem de cok iyi calismiyor ama oldugu kadar artik.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 14 Mart 2021 #32 Haruki Murakami dedi: Kanka yorma kendini artık, ben de ucundan baktım o konuya. Anlatıyorsunuz, ama adam anlamıyor. He deyip geçeceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam, çözümler sunup durdum, sanki Cumhurbaşkan adayı olacağız, tartışmaya bakar mısın?
Haruki Murakami dedi: Kanka yorma kendini artık, ben de ucundan baktım o konuya. Anlatıyorsunuz, ama adam anlamıyor. He deyip geçeceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam, çözümler sunup durdum, sanki Cumhurbaşkan adayı olacağız, tartışmaya bakar mısın?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 14 Mart 2021 #33 İngilizce sınıf ortalaması 38.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 14 Mart 2021 #34 90'lar 80'ler havada uçuyor bi benim mi düşük
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 14 Mart 2021 #35 Arkadaslar 2 sozlu giriliyormus, ben 1 saniyordum. Ilac gibi geldi. Odevlerin cogunu yaptim, girmedigim ders en fazla 4-5 tanedir. Yuz vermezlerse bozusuruz.
Arkadaslar 2 sozlu giriliyormus, ben 1 saniyordum. Ilac gibi geldi. Odevlerin cogunu yaptim, girmedigim ders en fazla 4-5 tanedir. Yuz vermezlerse bozusuruz.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 14 Mart 2021 #36 Nakerosu dedi: Hocam, çözümler sunup durdum, sanki Cumhurbaşkan adayı olacağız, tartışmaya bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Aynen, diyorum ya gördüm ben de. İnsan bir ideolojiyi, bir fikri savunurken düşünmezse böyle olaylar yaşanabiliyor işte. Türkiye'de parti yok, takım var diye boşuna demiyorlar.
Nakerosu dedi: Hocam, çözümler sunup durdum, sanki Cumhurbaşkan adayı olacağız, tartışmaya bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Aynen, diyorum ya gördüm ben de. İnsan bir ideolojiyi, bir fikri savunurken düşünmezse böyle olaylar yaşanabiliyor işte. Türkiye'de parti yok, takım var diye boşuna demiyorlar.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 14 Mart 2021 #37 Traviss Bickle dedi: Arkadaslar 2 sozlu giriliyormus, ben 1 saniyordum. Ilac gibi geldi. Odevlerin cogunu yaptim, girmedigim ders en fazla 4-5 tanedir. Yuz vermezlerse bozusuruz. Genişletmek için tıkla... Yahu, derslere çoğu girmedim, ödevleri çoğu yapmadım, zira çalışıyordum. Umarım bu sene sınıfta kalmayız. Hayattan isteyeceğim tek şey sanırım, sınıfta kalmamak.
Traviss Bickle dedi: Arkadaslar 2 sozlu giriliyormus, ben 1 saniyordum. Ilac gibi geldi. Odevlerin cogunu yaptim, girmedigim ders en fazla 4-5 tanedir. Yuz vermezlerse bozusuruz. Genişletmek için tıkla... Yahu, derslere çoğu girmedim, ödevleri çoğu yapmadım, zira çalışıyordum. Umarım bu sene sınıfta kalmayız. Hayattan isteyeceğim tek şey sanırım, sınıfta kalmamak.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 14 Mart 2021 #38 Nakerosu dedi: Yahu, derslere çoğu girmedim, ödevleri çoğu yapmadım, zira çalışıyordum. Umarım bu sene sınıfta kalmayız. Hayattan isteyeceğim tek şey sanırım, sınıfta kalmamak. Genişletmek için tıkla... Kalmazsin, o kadar kolay birakmazlar kimseyi. Yahu okuma yazmayi bilmeyen arkadasim 6. sinifa kadar geldi bir sekilde. Seni mi birakacalar? Matematikten 90 almissin, kim birakacak seni ulan? Heyt be!
Nakerosu dedi: Yahu, derslere çoğu girmedim, ödevleri çoğu yapmadım, zira çalışıyordum. Umarım bu sene sınıfta kalmayız. Hayattan isteyeceğim tek şey sanırım, sınıfta kalmamak. Genişletmek için tıkla... Kalmazsin, o kadar kolay birakmazlar kimseyi. Yahu okuma yazmayi bilmeyen arkadasim 6. sinifa kadar geldi bir sekilde. Seni mi birakacalar? Matematikten 90 almissin, kim birakacak seni ulan? Heyt be!
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 14 Mart 2021 #39 Sonunda, Almanca haricinde bir ders açıklandı. Gönül isterdi ki Coğrafya olsun ama, Felsefe. 95 almışım.
Sonunda, Almanca haricinde bir ders açıklandı. Gönül isterdi ki Coğrafya olsun ama, Felsefe. 95 almışım.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 14 Mart 2021 #40 Clarence Morrow dedi: Sonunda, Almanca haricinde bir ders açıklandı. Gönül isterdi ki Coğrafya olsun ama, Felsefe. 95 almışım. Genişletmek için tıkla... Hocam, öyle yazıyorsunuz ki kötü notlar almış gibi .
Clarence Morrow dedi: Sonunda, Almanca haricinde bir ders açıklandı. Gönül isterdi ki Coğrafya olsun ama, Felsefe. 95 almışım. Genişletmek için tıkla... Hocam, öyle yazıyorsunuz ki kötü notlar almış gibi .