Sınavlarınız nasıl geçti?

Kral hoca be. Bizimkiler sormayacagim dedikten sonra o konuyu soruyor. Anlatmistim ya sana.

Zora alistiriyorlar akillarinca. :D

Kanka ilk hafta 6 sinav olduk. O yuzden oyle. 2 haftaya yaydilar. EKSTRA STRES!
Vallahi öyledir, severim bizim biyocuyu. Bu arada senin hocalar cidden değişik, ya konunu ver geç. Saçma saçma hareketlere ne gerek var? İrfanımın canı sıkılıyor sonra.

Doğru diyorsun, biz her gün 2 sınav olduk ondan az kaldı bu haftaya. Yap geç işte ilk haftadan, cidden değişikler. 😀

Vallahi öyledir, severim bizim biyocuyu. Bu arada senin hocalar cidden değişik, ya konunu ver geç. Saçma saçma hareketlere ne gerek var? İrfanımın canı sıkılıyor sonra.

Doğru diyorsun, biz her gün 2 sınav olduk ondan az kaldı bu haftaya. Yap geç işte ilk haftadan, cidden değişikler. 😀
Kanka, mudurumuz biraz tuhaf. Eski mudur cok iyiydi, simdi biyoloji hocasi oldu.

Sali gunu ilk sinav din, sonra cografya olacakti. Sinavdan bes dakika once degistirdiler siralamayi.

30iq.jpg

@Haruki Murakami kanka, suna bak. Rezalet. Yuzde birlik okul be, ayip yahu.

2 tane sik dogru cevap ama cevap anahtarinde dogru cevap E diye D yapanlar yanlis kabul ediliyor.

1615731295843.png

Kanka, mudurumuz biraz tuhaf. Eski mudur cok iyiydi, simdi biyoloji hocasi oldu.

Sali gunu ilk sinav din, sonra cografya olacakti. Sinavdan bes dakika once degistirdiler siralamayi.

Ya oğlum, 🤣🤣🤣. Aklımca diyecek bir şey gelmiyor, bu arada çok konu dışına da çıkmak istemiyorum ama şuna baksana ya. 😂😂😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuna gülüyorum sabahtan beri.

Bir de adam akıllı bir sohbet konusu açılsa da oradan konuşsak yahu?

Ya oğlum, 🤣🤣🤣. Aklımca diyecek bir şey gelmiyor, bu arada çok konu dışına da çıkmak istemiyorum ama şuna baksana ya. 😂😂😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

"Twit atak belki iptal ederler" kafasindaki kisiler. :D

Bir de adam akıllı bir sohbet konusu açılsa da oradan konuşsak yahu?

Hocam, sabah siyaset sohbeti oldu, girdim.

Hasar aldım...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı