Çözüldü Sınavsız açık öğretim okunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Damon Salvatore

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba, 2023 yılında YKS'ye girmiş ve puanımla 2 yıllık bir bölüme girmiştim. Çalıştığım için çok fazla üniversiteye gitme şansım olmadı ve haliyle üniversite bitmedi. Şimdi tekrar 2023 puanım ile açık öğretim bir üniversiteye başvuru yapabiliyor muyum yoksa bunun süresi bitti mi?

@Teru @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Çözüm
Hala bölümde kaydınız bulunuyorsa bir AÖF'e ikinci üniversite kapsamında başvuru yapıp sınavsız kaydolabilirsiniz fakat harç parası ödersiniz birkaç bin lira. 2 yıllık bölümünüz AÖF ise başka bir üniversitenin AÖF'üne kaydolabilirsiniz veya zaten örgünse direkt istediğiniz AÖF'e kaydolabilirsiniz.
Hala bölümde kaydınız bulunuyorsa bir AÖF'e ikinci üniversite kapsamında başvuru yapıp sınavsız kaydolabilirsiniz fakat harç parası ödersiniz birkaç bin lira. 2 yıllık bölümünüz AÖF ise başka bir üniversitenin AÖF'üne kaydolabilirsiniz veya zaten örgünse direkt istediğiniz AÖF'e kaydolabilirsiniz.

Çözüm
Benim 1984 yılında girdiğim 4 yıllık açık öğretim öğrenciliğim var 2.sınıftan ayrılmıştım ama hala kayıt yenileme yapabiliyorum ve hala 2.sınıftayım :)

Yönetmelikler defalarca kez değişti. Sizin hakkınız olan o zaman oydu fakat şu an belli bir süre sonra kayıt otomatik siliniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı