Çözüldü Sınavsız ikinci üniversite AÖF kaydı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tontaaa

Kilopat
Merhaba, ben ikinci üniversite ile AÖF kaydı yaptırmak istiyorum lisans programına. Bunun için herhangi bir lisans programı yazıp AÖF'ten istediğim bölüme ikinci üniversite adı altında kayıt yaptırabilir miyim? Ayrıca örgün üniversiteye kayıtlar için gitmem gerekiyor mu bu kaydı daha sonra sildirecek miyim? Ayrıca örgün olarak yazdığım programın bir önemi var mı? AÖF'ten istediğim program iktisat ben herhangi bir örgün lisans programı yazarsam ikinci üniversite olarak iktisat okuyabilir miyim?

@Teru hocam müsaitte bakabilirsen çok sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Herhangi bir lisans programı yazarsanız evet, hemen her bölüme kaydolabiliyorsunuz çünkü şöyle bir durum ortaya çıktı: Sınavsız ikinci üniversite ile bazı bölümlere kaydolmak için 35 yaş üstü olma şartı getirildi

Örgün üniversiteye online kayıt olabiliyor, muhtemelen gitmenize gerek olmaz ve isterseniz evet, sonra sildirebilirsiniz fakat bunu AÖF'e bildirmelisiniz. Programın önemi yok, lisans olsa yeter. Evet, iktisat için isterseniz sözelden edebiyat yazıp örgün kazanın sonra iktisat AÖF kaydolun. Fark etmez.
Herhangi bir lisans programı yazarsanız evet, hemen her bölüme kaydolabiliyorsunuz çünkü şöyle bir durum ortaya çıktı: Sınavsız ikinci üniversite ile bazı bölümlere kaydolmak için 35 yaş üstü olma şartı getirildi

Örgün üniversiteye online kayıt olabiliyor, muhtemelen gitmenize gerek olmaz ve isterseniz evet, sonra sildirebilirsiniz fakat bunu AÖF'e bildirmelisiniz. Programın önemi yok, lisans olsa yeter. Evet, iktisat için isterseniz sözelden edebiyat yazıp örgün kazanın sonra iktisat AÖF kaydolun. Fark etmez.

Çözüm

Örgün üniversiteye Online kayıt olabiliyor, muhtemelen gitmenize gerek olmaz ve isterseniz evet, sonra sildirebilirsiniz fakat bunu AÖF'e bildirmelisiniz. Programın önemi yok, lisans olsa yeter. Evet, iktisat için isterseniz sözelden edebiyat yazıp örgün kazanın sonra iktisat AÖF kaydolun. Fark etmez.

Çok teşekkürler kral o zaman en garanti tutacak lisans bölümünü yazmam yeterli diye anlıyorum değil mi? Garanti tutacak bölümü yazıp sonra ikinci üniversiteden AÖF kaydı yapacağım. O kayıttan sonra da ilk üniversiteyi sildirip bunu AÖF'e bildireceğim değil mi?

Çok teşekkürler kral o zaman en garanti tutacak lisans bölümünü yazmam yeterli diye anlıyorum değil mi? Garanti tutacak bölümü yazıp sonra ikinci üniversiteden AÖF kaydı yapacağım. O kayıttan sonra da ilk üniversiteyi sildirip bunu AÖF'e bildireceğim değil mi?

Tam olarak öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı