Sinek kaydı makine önerisi

Braun series 5 52-M1200s ve Philips S5000 s5882/60. sanırım Braun vücut içinde kullanılabilir başlığa sahip.

Ben açıkçası iki ürünüde tavsiye ederim vücut konusunda pek emin değilim vucüdunun belirli bölgelerine sürdüğünü yüz bölgesine sürmen pek mantıklı gelmiyor benim için ama evet başlığı direk değişebiliyor olması Braun'u bir tık daha ön plana atıyor

Ben açıkçası iki ürünüde tavsiye ederim vücut konusunda pek emin değilim vucüdunun belirli bölgelerine sürdüğünü yüz bölgesine sürmen pek mantıklı gelmiyor benim için ama evet başlığı direk değişebiliyor olması Braun'u bir tık daha ön plana atıyor.

Başlık farklı olduğu için başlık değiştirerek vücutta kullanmayı düşünmüştüm yoksa evet dediğiniz gibi yüzde kullandıktan sonra vücuda kullanmak pek uygun olmaz bana göre de. Doğrusu Japonya'da yaşıyorum fiyatları burada 1,250 TL kadar fark ediyor çok kararsız kaldım doğrusu.

Başlık farklı olduğu için başlık değiştirerek vücutta kullanmayı düşünmüştüm yoksa evet dediğiniz gibi yüzde kullandıktan sonra vücuda kullanmak pek uygun olmaz bana göre de. Doğrusu Japonya'da yaşıyorum fiyatları burada 1,250 TL kadar fark ediyor çok kararsız kaldım doğrusu.

Braun sadece bildiğim kadarıyla kişisel bakım ürünleri üretiyor ama ikisi de kategorilerinin öncü firmaları

Kel biri için tıraş sonrası sıfır yapmak adına kullanılabilir mi? Batık vb durumla karşılaştınız mı?
Benim önerdiğim makineyle saçları almak biraz daha zahmetli olabilir. Ama batık gibi bir durumla karşılaşmadım, sadece normal olarak yanma yapıyor tıraştan sonra. Onun için de balsam ya da kolonya kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı