reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 8 Ocak 2022 #1 Spider-Man'e gittim ve sonra başka yere atmamak şartıyla 7-8 tane filmin önemli yerlerini sonra izlerim diye çektim. Arkadaşlarım suç diyor ama ben sadece kendim izleyeceğim.
Spider-Man'e gittim ve sonra başka yere atmamak şartıyla 7-8 tane filmin önemli yerlerini sonra izlerim diye çektim. Arkadaşlarım suç diyor ama ben sadece kendim izleyeceğim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 15 Ocak 2022 #11 reddline dedi: Youtube'de bir sürü her yeni çıkan filmin sinema çekimleri paylaşılıyor. Sanırsam bunun için bir denetim yok galiba. Genişletmek için tıkla... Denetim farkli bir konu. Ama böyle kayitlar kesinlikle suc. Sevgiler Artı 0 Eksi
reddline dedi: Youtube'de bir sürü her yeni çıkan filmin sinema çekimleri paylaşılıyor. Sanırsam bunun için bir denetim yok galiba. Genişletmek için tıkla... Denetim farkli bir konu. Ama böyle kayitlar kesinlikle suc. Sevgiler