Sinemada en iyi koltuk seçimi nasıldır?

Salon büyük görünüyor perde de çok büyüktür muhtemelen boyun tutulmasını engellemek için en mantıklı seçim H bence. En azından ben onu seçerdim.

Salon büyük görünüyor perde de çok büyüktür muhtemelen boyun tutulmasını engellemek için en mantıklı seçim H bence. En azından ben onu seçerdim.

Pandemi de sinemaya gitmedim o yüzden salon nasıl hatırlamıyorum ah hatırlasam Boynumda fıtık var zaten zorlamak istemiyorum fazla. H olsa kafamı eğmem gerekmez mi aşağıya ya. Doktor aşağıya pek bakma demişti.

H ve G çok fark etmeyecektir. İkisi de uygun. Ön sıralardan perdeyi geniş görmeye çalışmak açısından boyun tutulması demek istedim yukarıda böyle bir sorun yaşamazsınız

H ve G çok fark etmeyecektir. İkisi de uygun. Ön sıralardan perdeyi geniş görmeye çalışmak açısından boyun tutulması demek istedim yukarıda böyle bir sorun yaşamazsınız.

Böyle bir şeymiş. H'den alayım o zaman.

Bilet alacağım da kapıya yakın olsun istiyorum. Kapının hangi tarafta olduğunu nasıl anlayabilirim?
Sol boşluk gibi geldi ama ya sağ taraf ise?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…