Sinerji 4650G alınır mı?

Ekran kartı işlemci vs. kolay kolay yanmazlar içerilerinde sıcaklık ölçer var atıyorum 80°C'yi geçince kendini kapatırlar.

Stok durumu düzelince Türkiye'de GTX 1650 Super veya RX 580 8/4GB fena olmaz veya Türkiye'de fiyatlar inmezse tanıdığım aracılığıyla 500 Euro ben 200 Euro da kendisi destek çıkar 700 Euro 1660 Super iyi bir PC almayı düşünüyorum.

Hocam ileriye dönük derken siz1, 2 sene kullanıp yükseltme yapacaksanız tabii ki yükseltme imkanı olan bir kasa alına ama 4,5 kullandıktan sonra işlemci değişir işlemciyi o anakartta kullanma imkanıunız yok kimse o kadar destek vermez ekran kartıda değişir.
RAM'ler DDR5 gelecek yani yine değişecek o yüzden ileriye dönük değil şu an uygun fiyatlı 5500XT ya da 1650'li bir sistem toplayıp 5 yıl kullanıp sistemi satıp DDR5 ve yeni bir işlemci almak çok daha mantıklıdır.
anladım hocam şuan kafam karışık. yukarıda attığım o 2 sistem iyi midir değil midir sizce ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı