Sinerji Ardent sistem alınır mı?

Besler beslemesine de benim 11 yıllık emektarın bile 3.10 hızı var. 2.90 oldukça düşük. Belki önemli değildir bu ama böyle bir sisteme en azından bin TL daha ekleyip, 10600K alabilirdin. Böylece sistem çok daha oturaklı olurdu. Hazır sistemlerde uyanıklık yapıyorlar. İlla ki bir iki parça kötü veya eski oluyor. O yüzden özelleştirmek daha iyi olurdu. Neyse artık iyi günlerde kullan.

Maksimum turbo frekansı 4.30 GHz.
 
Bende aynı sistemi güncel fiyatıyla almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum veya modifiye etmem gereken birşey varmı almadan kısa bir süreç içinde almam gerekiyor
Bence değiştirmeni gerektiren bir parça yok bütçe varsa işlemci yükseltebilirsin ve soğutucuyu, onun dışında başka bir sıkıntı yok. Sapphire 6600 XT modellerinde driver update sırasında siyah ekran alanlar olmuş. Tek şüphem o ama test yapılıp gönderildiği için sinerji tarafından bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin bence.
 
Bence değiştirmeni gerektiren bir parça yok bütçe varsa işlemci yükseltebilirsin ve soğutucuyu, onun dışında başka bir sıkıntı yok. Sapphire 6600 XT modellerinde driver Update sırasında siyah ekran alanlar olmuş. Tek şüphem o ama test yapılıp gönderildiği için Sinerji tarafından bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin bence.

Bilgisayarın geldiği zaman bilgi alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı