Sinerji Argon B45-1660S Ryzen 5 3600 16GB 480GB SSD GTX1660 Super
Bu sistemi almayı düşünüyorum bilgisayardan sizin kadar anlayan bir tip değilim sizin görüşünüzü almayı düşündüm Ekran kartı,işlemci ,anakart ve güç kaynağı hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim iyi günler.
Şahsen B450 anakartlarda MSI'dan şaşmamalı derim ama bu model ileride R7 serisi işlemcilere geçmek istersen ya da hız aşırtma yapmak istersen seni yarı yolda bırakır. Eğer gelecek için böyle planların varsa B450 tomahawk MAX/Gaming plus MAX başarılı anakartlar onları tercih edebilirsin.
Eğer ben anlamam hazır alıp takıp kullanıcağım dersen o halde işini görücektir.
Şahsen B450 anakartlarda MSI'dan şaşmamalı derim ama bu model ileride R7 serisi işlemcilere geçmek istersen ya da hız aşırtma yapmak istersen seni yarı yolda bırakır. Eğer gelecek için böyle planların varsa B450 Tomahawk MAX/Gaming Plus Max başarılı anakartlar onları tercih edebilirsin.
Eğer ben anlamam hazır alıp takıp kullanacağım dersen o halde işini görücektir.
Teşekkür ederim fakat benim oynayacağım oyunlar yüksek sistemli oyunlar değil R5 3600 işlemci beni uzun süre goturceğine inanıyorum görüşünü dikkate alacağım çok teşekkür ederim iyi akşamlar
DA-SISTEM/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu sistem baya iyi ama sanırım şuan stocklar bitmiş yeniden gelecektir yazıyor ama.
Birde bu var ama güç kaynağını yükseltmen lazım.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
DA-SISTEM/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu sistem bayağı iyi ama sanırım şu an stocklar bitmiş yeniden gelecektir yazıyor ama.
Bir de bu var ama güç kaynağını yükseltmen lazım.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...