Sinerji Aurora alınır mı?

axell1

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Uzun yıllar laptop kullandıktan sonra masaüstü sisteme geçmek istiyorum. Açıkçası hem bilgisizliğimden hem de uğraşmak istemememden dolayı hazır olarak almak istiyorum. Postu da konu hakkında bilgisi olanlardan sistem hakkında fikir almak için açtım. Aklımdaki sistem şu:
Sinerji Aurora Ryzen 5 3600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti

Not: İşlemciyi Ryzen 5 5600X olarak değiştirecegim.

Öncelikle iyi günler. Uzun yıllar laptop kullandıktan sonra masaüstü sisteme geçmek istiyorum. Açıkçası hem bilgisizliğimden hem de uğraşmak istemememden dolayı hazır olarak almak istiyorum. Postu da konu hakkında bilgisi olanlardan sistem hakkında fikir almak için açtım. Aklımdaki sistem şu:
Sinerji Aurora Ryzen 5 3600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti

Not: İşlemciyi Ryzen 5 5600X olarak değiştirecegim.
SSD'yi değiştirmenizi ve anakart olarak B550 veya X570 seçmenizi öneririm.

Addlink diye ilk defa bir SSD markası duydum. Bence SSD'yi Samsung 970 yapın ve anakartı B550 yapabiliyorsanız B550 yapın.

Kalitesiz güç kaynağı kullanılmış, düşük seviye anakart ve RAM MHz'si kullanılmış. (Bence en azından 3200MHz olmalıydı) SSD markasını ilk defa duydum, ona bir şey diyemeyeceğim. Kasa pek güvenilir gelmedi, alınmaz bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı