Sinerji Lunaspia-V1 Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ekran kartı, kasa ve PSU aynı kalıp diğer parçaları bu şekilde değiştireceğim. 13.000TL tutuyor ve sizce bu PSU sıkıntı çıkarır mı? Alman Mali olduğunu duydum ve sıkıntı çıkaran da görmedim. Şu an tek kafama takılan PSU konusu ve PC'nin fiyatının 13.000TL'yi geçmesini istemiyorum. Eğer aklınız da başka bir konfigürasyonu varsa o şeklini yapar mısınız? Eğer güzel sistem derseniz alacağım.
Hocam parça parça alın, Vatan'da ya da bilen birine birleştirtirsiniz? Kendi başına birleştirmek de aslında kolay ve eğlenceli. Hele tek başına yaptığın şeyin çalışması çok zevkli. Ben 16 yaşındayken kendim birleştirdim.
Hocam parça parça alın, Vatan'da ya da bilen birine birleştirtirsiniz? Kendi başına birleştirmek de aslında kolay ve eğlenceli. Hele tek başına yaptığın şeyin çalışması çok zevkli. Ben 16 yaşındayken kendim birleştirdim.
Üzgünüm şuan da elimde başka bir ekran kartı yok, benim merak ettiğim nokta bilgisayarı bir kaç kere kapayıp açtıktan sonra oyuna girebiliyor olabilmem.