Sinerji Aurora alınır mı?

SucukluNesquik

Decapat
Daha fazla  

AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci (tray)
MSI B450 Tomahawk Max 4133MHz(OC) RGB M.2 AM4 ATX anakart.
GeIL 16 GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3600MHz CL18 DDR4 RAM (gasB48 GB3600C18BSCX2)
Kingston 1TB A2000 NVMe okuma 2200 MB-yazma 2000 MB M.2 SSD (SA2000M8/1000G)

Ekran kartı, kasa ve PSU aynı kalıp diğer parçaları bu şekilde değiştireceğim. 13.000TL tutuyor ve sizce bu PSU sıkıntı çıkarır mı? Alman Mali olduğunu duydum ve sıkıntı çıkaran da görmedim. Şu an tek kafama takılan PSU konusu ve PC'nin fiyatının 13.000TL'yi geçmesini istemiyorum. Eğer aklınız da başka bir konfigürasyonu varsa o şeklini yapar mısınız? Eğer güzel sistem derseniz alacağım.

Hocam parça parça alın, Vatan'da ya da bilen birine birleştirtirsiniz? Kendi başına birleştirmek de aslında kolay ve eğlenceli. Hele tek başına yaptığın şeyin çalışması çok zevkli. Ben 16 yaşındayken kendim birleştirdim.

Hocam parça parça alın, Vatan'da ya da bilen birine birleştirtirsiniz? Kendi başına birleştirmek de aslında kolay ve eğlenceli. Hele tek başına yaptığın şeyin çalışması çok zevkli. Ben 16 yaşındayken kendim birleştirdim.

Hocam işlemciden korkuyorum. Çok hassas diyorlar pinlerine. Şimdi kırarız falan para çöpe gitmesin.

Sistem pahalı, ayrı ayrı toplasak YouTube üzerinden video izleyerek birleştirebilirsiniz.

Hocam sistemi ayrı ayrı toplayıp bir bakayım dedim fiyat farkı oluyor mu diye, aynı sistemi topladığımda Akakçe üzerinden yaklaşık 14.000 TL tuttu.

Hocam işlemciden korkuyorum. Çok hassas diyorlar pinlerine. Şimdi kırarız falan para çöpe gitmesin.

Hocam sistemi ayrı ayrı toplayıp bir bakayım dedim fiyat farkı oluyor mu diye, aynı sistemi topladığımda Akakçe üzerinden yaklaşık 14.000 TL tuttu.

Evet, pinler biraz hassas. Ben de kaçırmadım değil o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı