Sinerji Bilgisayar Acizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende daha bugün montajda unutulan, kasamın arka fanı için götürdüm tekrardan kasayı. Fanı falan tekrardan söktü çıkardı bir şeyler yaptı içeride. 35 Milyon ödüyoruz bir de montaj için ama adam arka fanı takmayı unutuyor. Fotoğrafta kırmızı içine aldığım şey arka fanın anakarta takılı olması gereken pini..

Uğraş dur işte o kadar iş yapıyorlar

@Psych0o Ben de eski kafalıyım biraz. Muhtemelen internetten alışverişe hiçbir zaman güvenemeyeceğim. Vatan'dan alırsanız ve sorun çıkarsa, alırken verdikleri büyük kasa taşıma torbasıyla götürüp sorunu anlatıp çözdürebilirsiniz ama internetten alınca anca arayıp sinir krizi olmak kalıyor yapabilecek. Ki bu geldikten sonra olacak durum, sizin probleminiz teslimat daha gelmeden yaşanmış bir de.

Bu memlekette vatan yok . Birde benim gibi kullanıcılar var yılladır pc toplamamış en son pc topladığımda 10 sene önce 12 yaşındaydım dayımın kafesinde ki pcleri topluyordum . Ben şimdi parçaları nasıl alayım birleştireyim kendim. Böyle sitelere mahkumuz işte bide hiç bilmeyen sırf toplamayı bilmiyor diye hazır pc almak isteyenler var onlar ne yapsın . En iyisi İnventus galiba . Oranın kalitesini müşteri hizmetlerini vs beğenmeyen görmedim daha ki bu yüzdendir ki adam akıllı stokları bile yok adamların

Sipariş onayını bile mi ertesi gün yapmışlar. Genelde 5 dk içinde onay verilir. Ertesi gün veya aynı gün kargoya verilir. Ben şuana kadar webdenal, sinerji, vatan bilgisayar, hepsiburada dan alışveriş yaptım en fazla 4 iş gününde geldi. Aralarında en iyisi tabiki vatan bilgisayarınki çünkü Ups ile anlaşmalı. Yoksa diğerlerinden daha geç kargoya teslim ediyorlar. Ankara'dan monitor teslim edildi geçenlerde. Tamam dedim 1 haftaya gelir. Bir baktım ertesi gün öğle vakti gelmiş.

Başlığı görünce dedim galiba hıyar çıktı arkadaşa okuyunca normal bir durum dedim. Hangi firma böyle işler yapmıyor ki hocam. Geçen gün başka bir forumda birisi bilgisayarı montajlatıp almış adamın kasasını ekran kartı içinde yollamışlar hem kart hem soket zarar görmüş şimdi firma yan çiziyor bizim hatamız değil diye. Bunların yanında sizinkisi can sağlığı. Biraz dil bilenler yurtdışından almayı düşünsün bazı parçaları hem daha uyguna geliyor hemde yurtdışına servise ürün gönderseniz daha memnun kalıyorsunuz.

Bende geçen sene ordan sistem topladım o zaman montajdan çekindiğimden kendilerine yaptırdım. Sipariş geldi monitöre bağladım güç tuşuna bastım tepki yok. PSU baktım açık sonra dayanamadım kasayı açtım. 24 pin kablosu yerinden çıkmıştı. Ayrıca siparişimdeki 212 evo soğutucu yerine daha ucuz Tx3 evo takmışlar. İyiki kablo yerinden çıkmış ki farklı soğutucuyu farkedemeyebilirdim diye düşündüm. Tabi kasayı açınca o soğutucuyuda iade etmek için çıkarmak gerekeceğinden kullanım klavuzu technopat videoları derken soğutucuyu çıkardım yerine stok soğutucuyu taktım. İade sonrası günde yine rahat durmadım. Bu sefer kablo karmaşasına kafayı taktım CX750 gibi modüler olmayan uyuz bir güç kaynağının gereksiz kablolarını kasa arkasına görünmeyecek şekilde ayarlamak için tam 2 saat harcadım. Yani demem o ki siparişim sorunsuz gelmiş olsaydı belkide hala kasayı açmaktan imtina eden sadece yazılımdan anlayan biri olmaya devam edecektim. Bir musibet bir nasihat meselesi oldu benim için sinerji biraz. Tekrar alışveriş yaparmıyım derseniz asla yapmam.

Pazartesi sipariş onaylandı salı kargoya verildi dendi aradım kargo takip no istedim kargo suçlu dediler halbuki hiç kargoya verilmemiş kargo takip no istemesem belki hala kargoya vermeyeceklerdi çarşamba 18:40 ta verildi kargoya bu kargo haftaya pazartesi elime geçecek gerisi geriye yolluyorum

Olmaz değil hocam oluyor ama neden ısrarla yalan söylüyorlar nasıl güveneyim ben bunlara

Hocam siparişi verdiğim yer bana 210 km uzaklıkta 20.03.2016 pazar günü sipariş veriyorum haftaya pazartesi elime geçecek ki o da şüpheli gelirmi gelmez mi bilinmez sinerjiden daha da alışveriş yapmam. nerde görülmüş 8-9 günde teslimat kaldı ki 210 km. Fransa'dan gelmiyor bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…