Sinerji Bilgisayar Acizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu işler böyledir, para için her türlü yalanı atar insanoğlu. Para onların cebine sıcak sıcak girerken insanların memnuniyeti hiç umurlarında olmamıştır olmayacaktır.

Vatan bilgisayardan şaşmamak gerek. :)
O firma pahalı yanlız

Webdenal gibi bir site kullandım geçen sene. İnternetten siteyi araştırarak aldım. Akakçe üyesi bir sitesi olduğu için güvenim tamdı, öylede oldu. Fakat montaj filan yapmıyorlar, parçaları alıp kendin toplayacaksın. Siteye giren insanlar, bu ne biçim arayüz filan diye söyleyebilirler fakat müşteri hizmeti ortada. Gidip bakarsanız yorumları görebilirsiniz. Hani ilk alışverişi olup güvenemeyenler varsa İnventus, Teknobiyotik gibi yerlerden alabilirler.
Teknobiyotikten alışveriş yaptınız mı ?

Geçmiş olsun hocam. Her zaman kendi güvendiğimiz sitelerden alışveriş yapmamız lazım. Başkasının önerdiği siteler öneren kişi için güvenilir olabilir ama karşı taraf için öyle olmuyor.

İşin o boyutundan bakacak olursak tüm firmalar iade edilen ürünleri elinden çıkarmak için satmak zorunda. Bu sadece vatan için değil. Sinerji ve benzeri tüm siteler bunu yapar.
Açılmış kullanılmış bir ürünü size satamaz.

İade gelen ürünler eninde sonunda birilerine kitleniyor hocam. Ha geri üreticiye gitmiş yeniden paketlenmiş ha direk satmış ne farkı var ki.

Bu memlekette vatan yok :D . Birde benim gibi kullanıcılar var yılladır pc toplamamış en son pc topladığımda 10 sene önce 12 yaşındaydım dayımın kafesinde ki pcleri topluyordum :D . Ben şimdi parçaları nasıl alayım birleştireyim kendim. Böyle sitelere mahkumuz işte bide hiç bilmeyen sırf toplamayı bilmiyor diye hazır pc almak isteyenler var onlar ne yapsın :( . En iyisi İnventus galiba :D . Oranın kalitesini müşteri hizmetlerini vs beğenmeyen görmedim daha ki bu yüzdendir ki adam akıllı stokları bile yok adamların :D
Bak eski bir bilgisayarın elbet vardır. Eğer atmadıysan eski bilgisayarını içini aç ve parçaların vidalandığı bölümlere bak ve yavaş yavaş sök (parçaları ana karttan ayır demek istiyorum ekran kartı soğutucusunu ekran kartının üstünden ayırmaya çalışma). Sökemediğin parçalar için (Örnek: işlemci) internete yaz ve videolara bakarak sökmeye çalış. Sonra geri tak hepsini. Böylece öğrenmiş olursun. Dikkatli olursan parçalara zarar vermezsin zaten.

O firma pahalı yanlız

Teknobiyotikten alışveriş yaptınız mı ?

Açılmış kullanılmış bir ürünü size satamaz.

İade gelen her ürün muhakkak sahibini bulur. Yeniden paketlenir. Bu ürün açılmış ve kullanılmış diye kaldırıp çöpe atacak halleri yok ya.

Sen dua et sana yolluyorlar ben teknobiyotikten alışveriş yaptım farklı adrese farklı isme gidiyordu tam bi rezillikti. Adam gibi aramadılar bile.

Herkesin farklı oem satıcılarıyla farklı kötü anıları var. Son 2 senedir benim bütün kötü tecrübelerimin nedeni Yurtiçi kargo idi. Sinerjiye de mesaj yazdım başka kargo firmasına verebilir misiniz diye? Hayır cevabı alınca Sinerji'ye de bulaşmadım. Mecbur kalırsam Sinerji'deki elden teslim seçeneğini kullanırım belki. Yurtiçi kargo hayatımdan çıktığından beri pek sorunum kalmadı. Ucuz kargo anlaşmalarına tav olan satıcılarla da işim yok.

Her zaman söylemişimdir. Ve yine söylüyorum işini şansa bırakmayacaksın elden alıp kendin montajını yapacaksın. :/

Parça temininde webdenal ı tavsiye ederim.Ram,fan vs.siparişlerim oldu çok hızlı kargolama ve baloncuklu poşetlerle sağlam kargo yapıyorlar Yurtiçi kargoda başarılı.Fiyatlarıda neredeyse her üründe en ucuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı