My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #11 Sinerji'nin dükkanı damı var? Hocam nerde adres verin basayım
TEcnobooom Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #12 TonyMontana dedi: Gitme şansım yok hocam :/ Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum, gidip almanı istememin sebebi bi yanlışlık varsa orda düzeltebilirsin beklemene gerek kalmaz yinede alabilrsin. Silinen üye dedi: Sinerji'nin dükkanı damı var? Hocam nerde adres verin basayım Genişletmek için tıkla... İstanbul üsküdar altunizade kısıklı caddesi üzerinde.
TonyMontana dedi: Gitme şansım yok hocam :/ Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum, gidip almanı istememin sebebi bi yanlışlık varsa orda düzeltebilirsin beklemene gerek kalmaz yinede alabilrsin. Silinen üye dedi: Sinerji'nin dükkanı damı var? Hocam nerde adres verin basayım Genişletmek için tıkla... İstanbul üsküdar altunizade kısıklı caddesi üzerinde.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #13 TEcnobooom dedi: Sorun olacağını zannetmiyorum, gidip almanı istememin sebebi bi yanlışlık varsa orda düzeltebilirsin beklemene gerek kalmaz yinede alabilrsin. İstanbul üsküdar altunizade kısıklı caddesi üzerinde. Genişletmek için tıkla... Eyvallah! Ben de beklemekten nefret ederim ve internet alışverişleri en güvenilir yer için bile riskli olduğundan kaçınırım hep.
TEcnobooom dedi: Sorun olacağını zannetmiyorum, gidip almanı istememin sebebi bi yanlışlık varsa orda düzeltebilirsin beklemene gerek kalmaz yinede alabilrsin. İstanbul üsküdar altunizade kısıklı caddesi üzerinde. Genişletmek için tıkla... Eyvallah! Ben de beklemekten nefret ederim ve internet alışverişleri en güvenilir yer için bile riskli olduğundan kaçınırım hep.
KS KS A Aaron1903 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2016 #14 Sinerji Bilgisayar'ın dükkanına gidip Vatan'da olduğu gibi parçaları elden teslim alma şansımız var mı peki?
Sinerji Bilgisayar'ın dükkanına gidip Vatan'da olduğu gibi parçaları elden teslim alma şansımız var mı peki?
ViciousC Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2016 #15 Güvenilir fakat montajı siz yapsanız daha iyi malum çoğu kişiye rezalet şekilde geliyor.
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 24 Nisan 2016 #16 Güvenilir.
KS KS A Aaron1903 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #17 Montajı kendim yapacağım zaten de, dediğim gibi Sinerji'nin mağazasına gidip, Vatan Bilgisayar gibi parçaları elden teslim alabilme şansımız var mı?
Montajı kendim yapacağım zaten de, dediğim gibi Sinerji'nin mağazasına gidip, Vatan Bilgisayar gibi parçaları elden teslim alabilme şansımız var mı?
TEcnobooom Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #18 Aaron1903 dedi: Montajı kendim yapacağım zaten de, dediğim gibi Sinerji'nin mağazasına gidip, Vatan Bilgisayar gibi parçaları elden teslim alabilme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Orası bir ofis gidip bakabilirsin neden alamayasınki
Aaron1903 dedi: Montajı kendim yapacağım zaten de, dediğim gibi Sinerji'nin mağazasına gidip, Vatan Bilgisayar gibi parçaları elden teslim alabilme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Orası bir ofis gidip bakabilirsin neden alamayasınki
KS KS A Aaron1903 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #19 TEcnobooom dedi: Orası bir ofis gidip bakabilirsin neden alamayasınki Genişletmek için tıkla... Elden satış yapıyorlar yani?
TEcnobooom dedi: Orası bir ofis gidip bakabilirsin neden alamayasınki Genişletmek için tıkla... Elden satış yapıyorlar yani?
TEcnobooom Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #20 Aaron1903 dedi: Elden satış yapıyorlar yani? Genişletmek için tıkla... Ben kasamı elden gidip aldım bir sorunu da yoktu.
Aaron1903 dedi: Elden satış yapıyorlar yani? Genişletmek için tıkla... Ben kasamı elden gidip aldım bir sorunu da yoktu.