Sinerji bilgisayar SSD'yi iptal etme

yigido0990

Hectopat
Daha fazla  
Sinerji'den bir bilgisayar alacağım ama SSD'leri sevmediğim için sabit diske kurmalarını ve SSD'yi takmamalarını istiyorum. Acaba ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerini mi arayıp söylemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işaretlemeden geçebiliyorum?
Adsız.png

İçinde 350 gram radyoaktif madde var, ondan radyasyon yayıyor; arkadaş muhtemelen ondan sevmiyor. (!)

Acaba sitedeki SSD'lerin GB'si yetersiz olabilir mi? Keşke dalga geçmeseydiniz.
SSD işaretlemeyin, neden sevmiyorsunuz?

Sevmediğimden değil oradaki SSD'lerin kapasiteleri bana yetmez.
Ben işaretlemeden geçebiliyorum?
Eki Görüntüle 554059
Sanırım model farklı diye ben Sinerji Warmachine alacağım onda illaki işaretlemen lazım.

Son düzenleme:
Acaba sitedeki SSD'lerin GB'si yetersiz olabilir mi?

Sevmediğimden değil oradaki SSD'lerin kapasiteleri bana yetmez.
merhaba ben nisanda 240gb ssdili hazır bilgisayar aldım, geldiğindede yanında bir tane wd purple 1tb hdd sipariş ettim. ssd olduğuna şükrediyorum. yaklaşık 15 - 20 saniyede açılıyor bilgisayarım, ama illaki ben mutasyona uğramak istemiyorum diyorsan, müşteri hizmetlerinden rica edebilirsin.

merhaba ben Nisan'da 240GB ssdili hazır bilgisayar aldım, geldiğindede yanında bir tane WD purple 1TB HDD sipariş ettim. SSD olduğuna şükrediyorum. Yaklaşık 15 - 20 saniyede açılıyor bilgisayarım, ama illaki ben mutasyona uğramak istemiyorum diyorsan, müşteri hizmetlerinden rica edebilirsin.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ama almamamın sebebi kapasitenin yeterli olmaması.
O zaman bunu alabilirsiniz.

Ben SSD için bakıyordum ve ben artıdan bir şey almayacağım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı