Sinerji bilgisayardan 22 Ağustos'ta Redragon K617 klavye aldım. Kutusu yırtık halde geldi. Klavyeyi denediğimde resimdeki 2 tuş çalışmıyor. Farklı cihazlarda denememe rağmen tuşlardan yanıt alamadım. Servis ile uğraşmadan direkt olarak ürünü iade etme hakkım var mı? Servise giderse değişim tamir vs. olmadan iade isteyebilir miyim?
Sinerji bilgisayardan 22 Ağustos'ta Redragon K617 klavye aldım. Kutusu yırtık halde geldi. Klavyeyi denediğimde resimdeki 2 tuş çalışmıyor. Farklı cihazlarda denememe rağmen tuşlardan yanıt alamadım. Servis ile uğraşmadan direkt olarak ürünü iade etme hakkım var mı? Servise giderse değişim tamir vs. olmadan iade isteyebilir miyim?
Yanıtınız için teşekkürler. Konudaki adımlar çözüme ulaştırdı. Rgb ayarlama uygulamasının Türkçe klavye desteği olmamasından dolayı oluşan yazılımsal bir sorunmuş sanırım. Keycaps tasarım sonrası fotoğraflama için Rgb gerekliydi bana. Rgb ayarlama uygulaması olmadığı için bu klavyeyi almamın da mantığı kalmıyor. İade talebinde bulundum.